Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да превърнем тиквата в каляска или кой иска да ходи на бал?

Напълно подкрепям Венци! Мисля, че трябва да включим и ретро автомобили в мероприятието
    С "Фармахим" - непобедим
    Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
      Ще шашнем цяла София! Направо ни виждам вече в новините!

"Най-големият форум в България изпраща абитуриентка."
      Цвети, ти го заслужаваш. Точно така трябва да стане. Мисля, че ще се намерят желаещи за ескадрилата от Жипки.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

OK, първи се записвам аз + Брат ми, две машини!
        VPetrov.photography

Коментар

Благодаря на Венци за идеята! И на всички ви, че всеки ден продължавате да ме изненадвате приятно и да се радвам и гордея, че съм част от този форум!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Ейииииииииииииии, това не е за изпускане, а аз няма как да дойда . Искам да помоля някой да ми изпрати DVD с пълен запис на събитието от-до, моля ви!!! Плащам + всички разходи и почерпка . Майкооооооо, толкова много свирепи машини с як оффроуд тунинг на бал в София . Какви новини, бе, то това направо в Гинес отива , не е майтап.
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Аз мога да дойда с двуколесното за цвят, дори мога да го подбера да ти отива на роклята макар че не е голям избора в нашия гараж- сребрист металик, червено/бял и оранжев

Коментар

Много щедро Цвети!
                Честито завършване!
                Не ставам за бал, но за бройка, да!
                VARADERO SD2

Коментар

оф-топик:
                  Първоначално публикуван от м20_маниак Преглед на мнение
                  Напълно подкрепям Венци! Мисля, че трябва да включим и ретро автомобили в мероприятието
                  Като те домързя да завършиш навреме Варшава-та, сега ще търсиш от друго място ретро-машини.

Цвети, ако искаш задължително да се предизвика истинско задръстване, не е лошо като идея, да се включи някоя по-мащабна машина. Явор е малко далече - на другия край на страната, но не пречи да имаш едно на ум за ето тези "фордчета".

"По-мек" вариант е това предложение.

И този "паркетник" (според собственика - засега) е подходящ за асфалтови мероприятия и особено за фото сесии, както си личи от снимката.

Успех в издирването.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Ник, предложенията ти са страхотни! Наистина, ако някои от собствениците на тези автомобили е съгласен и ги дава под наем за бал, нека да пише.
                    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                    A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                      Ник, предложенията ти са страхотни! Наистина, ако някои от собствениците на тези автомобили е съгласен и ги дава под наем за бал, нека да пише.
                      Да им пиша ли ЛС по въпроса?
                      И кажи - какви са ти желанията, подредени по реда на предпочитание.
                      "Монстърите", знаеш, са на 4selenger: Продавам 4 броя "монстъри" Форд F 250 и F 350.
                      Вранглерът на elbgt е представен подробно тук: Моят проект Jeep Wrangler JK.
                      Собственика на Червения Гранд вярвам - го познаваш.
                      Черният Форд до него, е на Аксел (ако трябва, ще пиша - кой е).
                      proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                      NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                      Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Цвети ,честито завършване.
                        Не е важно в какво ще се возиш ,по важно е с какво са хората около тебе.

Коментар

Само да минете преди това по калните дерета на Люлинската планина.
                          Срамота да се отиде чисти

Коментар

Цвети си го заслужава....
                            Съжалявам, че по технически причини няма как да съм част от кордона
                            Иначе, Цвети, на теб ще ти пожелая това, което ми пожелаха и на мен в деня на моя бал: "Добре дошла в света на големите!"..... гадно е, но се свиква /допълнението е от мен/

П.С. Колеги, като ви гледам каква готовност имате за бал, да ви поканя и на сватбата ми. Нямам изисквания за чисти джипове, само искам да сте облечени в черно.... траурен ден ще бъде
                            Daddy's girl! Always & Forever!
                            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
                              Цвети си го заслужава....
                              Съжалявам, че по технически причини няма как да съм част от кордона
                              Иначе, Цвети, на теб ще ти пожелая това, което ми пожелаха и на мен в деня на моя бал: "Добре дошла в света на големите!"..... гадно е, но се свиква /допълнението е от мен/

П.С. Колеги, като ви гледам каква готовност имате за бал, да ви поканя и на сватбата ми. Нямам изисквания за чисти джипове, само искам да сте облечени в черно.... траурен ден ще бъде
                              И DJ си имаш, направо си готова
                              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                                Докато върви кастинга, допълвам, че не може г-ца. СуперМодераторът, да иде само с една машина на бала..., та дори и най-супер машината... Имам идея, всички дето са свободни тогава, да направим компания...
                                Венци, това беше замислено отдавна и... трябваше да бъде изненада за Цвети.

Цвети, тиквата (Хулиганката) в момента е в пластичната хирургия... в подготовка за бала ти.
                                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X