Честит рожден ден! Жив и здрав да си и много късмет ти желая
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Честито, Вени. Да си жив, здрав, прав и корав.
Друго кво да ти пожелая. Напр. През следващата година фирмата "Майкрософт" да стане твоя собственост..
Наздраве.
Хее, Траяле...
нека не сме максималисти - съгласен съм и на съдружие..
Здраве и живот да има
Роден си на най-хубавия български празник!!!
Жив и здрав!
Верно е, Румба - винаги съм се колебал относно първичността на яйцето или кокошката..
Знаеш ли, че тоя ден беше направен национален празник, точно по времето на Жельо Желев?
А знаеш ли, че той също има рожден ден днес?
Вени, честито, приятелю.
Пожелавам ти по-спокойни времена, много късмет в бизнеса, здраве и щастие на цялото семейство.
Ники, друже...
изтървал съм твоя хубав празник, но знам, че няма да ми се сърдиш.
Един 47-ми рожден ден е несравним с първия -и най-важния - нека празнувате и се радвате цял живот с малката красавица..
Благодаря, за това, че не си ме забравил.
Ицо, ти ме разбираш много добре какво ми е сега - на милиметри от петдесетака...
И е добре, че окуражаващо ми честитиш.
Дай Боже, след още петдесетина години да си хортуваме отново тъй благо и напоително
Наздраве, братко!
Честит празник, Вени! Здраве, късмет и НАЗДРАВЕ!!!
Ех, Злате..
Благодаря ти, благодаря ти искрено..
тия хубави неща..
нека да ни сполитат ежедневно..
от здраве и късмет да се не куртулисваме -
и сърце и мерак да има за наздраве
За много пъти - наздраве!!!
Приятели, всички, които ме поздравихте, и всички, които съм пропуснал в този пост..
Искам да ви благодаря - за това, че сте се сетили за скромното ми празниче, за това, че сте отделили по една добра дума..
В тия криви времена това е жест, който оценям невероятно високо..
Благодаря на всички
Ще пия за общо здраве, усмивки, щастие и дълголетие!
Вени, честито, да си жив и здрав, много късмет и успех желаем, лошото време бързо да мине, доброто настоение и усмивките да се настанят трайно сред нас! И наздраве, за твое здраве!
Вени, честито, да си жив и здрав, много късмет и успех желаем, лошото време бързо да мине, доброто настоение и усмивките да се настанят трайно сред нас! И наздраве, за твое здраве!
Ех, наздраве, и от твоите уста - директно в Божиите уши...
Такива пожелания, дето ей така, като с магическа пръчка да станат реалност ( за лошото време де,) от искрени добри думи, за доброта и усмивки - това стопля, и ме прави по-добър и по-силен..
Благодаря, и наздраве на хубавото ви семейство от цялата ми къща.
Коментар