Честит празник на всички бивши и настоящи студенти! Весел купон довечера и емоции като в най-добрите времена!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Честит ви 8 декември!
Свий
X
-
Дима....... мерси за пожеланието ама ,.....
Голям проблем ???? ... хората дето са били 1 път студенти ... ще се напият 1 път и толкова .... ами аз...???
Бил съм два пъти .. ама не можах да свърша ....
Ма последния път свърших ....
(Различни ВУЗ-ове и специалности) ...
Та кажи как да се .....Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Адашке, аз като съм с две висши мисля да изкарам още едно - то третото върви в комплект с жълта книжка, така че ще празнувам два пъти - веднъж на 8 ХІІ и веднъж на празника на психиатрите
Ама що пих толкова бира снощи:x :x
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Надявам се махмурлукът на всички вече да е минал...И да са останали само добри спомени. Моите тази година ще са свързани с Азис, но нейсе...
Колега, как стигнахте до Каменица? Аз лично съм ходила до там само от Вихрен и през лятото.В какво състояние е? Въобще ходите ли из Пирин , и къде през зимата (нямам предвид курортните центрове)?Никому угода, на никого напук.
Коментар
-
Ами минах през Сандански и нагоре през Попиналъка, Туричка черква и Бегожица. Пътя е ок имаше малко сняг, но това не е проблем. На места е малко разкопан пътя, но се качва с джип.
Виждал съм и с коли да се качват, миналата година, с Audi 80 и Fiat Panda и двете само с предно задвижване, но Audi-то после беше без гърне. А по други места в Пирин не съм се качвал засега.
Ето и обещаните снимки:
4x4=16
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар