Чудих се,маях се,дзверих се къде да я пусна тази тема...дано съм уцелил...горе-долу!
То голям форум,голямо нещо-ужас,няма изчитане,бре!
Как ли се оправяте в него...?!
Идвам от Мерцедес-клуба и форумаОтдавна ми се е искало да се сдобия с някоя дизелова"жипка къса база и вече на стари години мога да си го позволя!Цял живот съм бил фен на трилъчевата звезда и личните ми коли са били такива(лимузини),та се е налагало да си опичам акъла откъде и дали да се опитвам да мина...
Опитът ми с "жипките" не е голям-карал съм служебна Витара 2,5V6 97г.,нова-уникално непроходима кола,и Фронтера 2,5TDS дълга база 98г.-115к.с.(тук се спореше това ли и е мощността-това е!).Фронтерата беше перфектна,докато я карах само аз(до 140 000км.)после и наскачаха разни цървули,прегряха я зверски и повече от мотора нищо не стана-смениха се две от главите с нови,два пъти се смени и гарнитурата,която е обща,шлайфа се блока,ама не и не,и не-вкарваше налягане в охладителната система и туй-то!
Радвам се,че има толкова голям оф-роуд форум,който вярвам,че ще е много полезен!Ама нещо трудно се ориентирам,а и гледам,че има обяви в"купувам-продавам" отпреди 3-4 години...няма ли архив...?Понеже си търся някоя G-klasse от по-старите и класически и тъкмо се зарадвах на една,а то обявата от 2005 година...!
Бъдете живи и здрави,и...наздраве!

Идвам от Мерцедес-клуба и форумаОтдавна ми се е искало да се сдобия с някоя дизелова"жипка къса база и вече на стари години мога да си го позволя!Цял живот съм бил фен на трилъчевата звезда и личните ми коли са били такива(лимузини),та се е налагало да си опичам акъла откъде и дали да се опитвам да мина...

Радвам се,че има толкова голям оф-роуд форум,който вярвам,че ще е много полезен!Ама нещо трудно се ориентирам,а и гледам,че има обяви в"купувам-продавам" отпреди 3-4 години...няма ли архив...?Понеже си търся някоя G-klasse от по-старите и класически и тъкмо се зарадвах на една,а то обявата от 2005 година...!

Бъдете живи и здрави,и...наздраве!

Коментар