Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Благодаря на rumbata и niki_p!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Благодаря на rumbata и niki_p!!!

За бързата реакция и за готовноста да помогнат с действие в трудна ситуация http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=66163
    Гордея се, че ви познавам ХОРА!!!
    БЛАГОДАРЯ
    Последно редактирано от Тони Груев(GAD/dag); 15-07-09, 17:29.

До: Благодаря на Румбата и niki_p!!!

Четох в другата тема, а и още вчера видях темата на Румбата. Наистина браво на тези когели, че са се отзовали бързо.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Бесен съм от случката. От останалото съм само ядосан, но пък много. Видях в интернета, час и половина след събитието. Безнадеждно късно, дори да съм можел да стигна навреме. А имаше идея за център за оповестяване ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Бесен съм от случката. От останалото съм само ядосан, но пък много. Видях в интернета, час и половина след събитието. Безнадеждно късно, дори да съм можел да стигна навреме. А имаше идея за център за оповестяване ...
        И аз като Стефан седнах на компа 2 часа по-късно. Направо съм вбесен от поредната история, случила се на невинно дете. Аман от тоя терор. Не знам какво отговарят от 3 РПУ, но ако се наложи познавам човек там, мога неофициално да проверя какво са предприели. Дано момчето бързо се оправи, ако трябва, и във Военна болница от най-добрите им специалисти има кой да помогне( дано не трябва).
        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Случката е изключително неприятна, трябва да се помисли в критична ситуация как да се организират повечко хора... Както е при закъсал джип.... При много критична ситуация като тази разбира се, не просто ако се скарате с някого на улицата....

Само за протокола, доколкото знам, точният човек е rumbata, защото Румбата на кирилица си е друг участник във форума, за да не се въвеждат хората които не ги познават в заблуждение....

на rumbata и аз имам да благодаря за светкавичната реакция, когато изпаднахме в беда със семейството предишната седмица в дъжда.... както и на другите, които се отзоваха на неговата организация (Чуров, georgio, капитана, Геро)..........

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Иванов (gorbi) Преглед на мнение
            ....Само за протокола, доколкото знам, точният човек е rumbata, защото Румбата на кирилица си е друг участник във форума, за да не се въвеждат хората които не ги познават в заблуждение....
            Да , става въпрос за rumbata!!!
            Искрено се извинявам за грешката!!!
            За съжаление не мога да променя сам заглавието
            така , че моля модератор да се намеси!!!

Коментар

До: Благодаря на rumbata и niki_p!!!

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тони, извинявай, че ти използвам темата, но искам да помоля Горби да пусне снимки и описание на спасителната акция на неговият джип. Темата с линка по-горе е заключена, та затова тук.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Тони, извинявай, че ти използвам темата, но искам да помоля Горби да пусне снимки и описание на спасителната акция на неговият джип. Темата с линка по-горе е заключена, та затова тук.
                  Снимките не са мои, ако ми пратят снимките и са съгласни да се публикуват в такава тема - ще пусна тема, щом е интересно за хората...

Коментар

Нищо не знам за техническата страна на въпроса. Само съм чувал че са възможни циркулярни смс-и. Ние можем ли го?

Коментар

Нищо не знам за техническата страна на въпроса. Само съм чувал че са възможни циркулярни смс-и. Ние можем ли го?
                      Ами това е идеалния вариант, все пак не можем да седим постоянно пред ПЦ-то нали ? Аз за съжаление също видях темата на rumbata късно, иначе съм на 10 мин от Западен Парк....
                      Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                      Honda CB 919 Hornet
                      0898849413-Светльо
                      Кръвна Група: 0+

Коментар

Освен че съм бесен за случилото се, ме е почти толкова яд, че чак сега разбирам за това. Много е важно да разработим такъв механизъм за оповестяване. Ако има опция да получат всички (заявили желание да получават) смс-и е най добре. Ако не, от скромния ми опит и познания най добре работещия принцип е на верижната реакция или пирамидалната структура. Ако всеки се обади на 5 човека и те се обадят на още по 5, и т.н.... след 3 минути ще знаят мнооого хора. Въпрос е да се разчертае схемата и всеки да си знае на кого звъни като има проблем. Трябва да проговорим и проблема с играта на развален телефон, че да не се окаже на последното ниво, че не били компоти а компютри. Може би ще стигнем до някакви опростени изразни средства (нещо като позивни) за да няма импровизации. Малко военизирано звучи сигурно, но в такива моменти то си е почти такова. Важно е и да измислим и как да се степенуват нещата, че да не ходят сто джипа да вадят един закъсал или да се звъни и само едни и същи хора и те да са навсякъде.
                        LZ1GYY
                        0898 436 956

Коментар

Първоначално публикуван от dag Преглед на мнение
                          За бързата реакция и за готовноста да помогнат с действие в трудна ситуация http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=66163
                          Гордея се, че ви познавам ХОРА!!!
                          БЛАГОДАРЯ

Тони, няма за какво!
                          Всеки на мое място би трябвало да постъпи така.

Синът ти се е държал мъжки и аз вече те поздравих за това!
                          Желая му бързо възстановяване!

Коментар

По принцип на това СзО дето ни седи до никовете на сумати народ, точно това му беше идеята, че даже и по-развита. Не е и толкова трудно да се направи, но нещо остана изостана много като реализация (ако някой е пускал заявления за включване и не съм го одобрил, извинявам се, но просто така или иначе няма смисъл в момента, нищо не е стартирало) . Вече забравих защо точно... ще трябва пак да си поговоря с Венци, какво правим в крайна сметка.
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                              По принцип на това СзО дето ни седи до никовете на сумати народ, точно това му беше идеята, че даже и по-развита. Не е и толкова трудно да се направи, но нещо остана изостана много като реализация (ако някой е пускал заявления за включване и не съм го одобрил, извинявам се, но просто така или иначе няма смисъл в момента, нищо не е стартирало) . Вече забравих защо точно... ще трябва пак да си поговоря с Венци, какво правим в крайна сметка.

Аз ще пусна заявление, пък когато стартира тогава.
                              Оpel Frontera A КБ 2.8 TDI; Peugeot 206 2.0 HDI
                              Honda CB 919 Hornet
                              0898849413-Светльо
                              Кръвна Група: 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X