Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Списание OFF-road BG стана на 5! ... и решихме да раздадем 100 подаръка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Списание OFF-road BG стана на 5! ... и решихме да раздадем 100 подаръка

Е, нашето и ваше списание стана на 5 години!
    Трудно, но издържахме. За 5 години постигнахме много! Естествено, благодарение на вас – читателите и феновете на оф-роуда.

Затова решихме вместо да очакваме подаръци, да ги раздаваме на вас, хората без които нямаше да сме това, което сме!

100 от вас ще имат шанса да спечелят наистина уникални и готини подаръци, а именно:

Условието е много просто: попълнете нашата кратка анкета и си стискайте палци

А пък в тази тема може да ни честитите!

До: Списание OFF-road BG стана на 5! ... и решихме да раздадем 100 подаръка

Честито пожелавам ви още многооооо по 5. Продължаваите все така.Бъдете живи,здрави,и все така амбициозни и всеотдаини.
    . LRE Bulgaria.
    RRC SE V8 91г.

Коментар

Незнайно кога минаха тези 5 години....

Пожелавам на целият екип всичко най-хубаво
      И да ни радвате още много дълго,
      като единствени и неповторими в България......

УСПЕХИ
      Антон Иванов 0878651505:)

Коментар

Честито!
        Още дълги години да радвате читателите на силни преживявания с вашите публикации.
        Пожелавам Ви, спорна работа, висок професионализъм, подкрепа от всички приятели, да сте все така на ниво и много, ама много здраве и късмет на целия екип /пък и на читателите ви/ през идните години.

ПС - Да хапнете една тортичка с джипка изрисувана отгоре Да Ви е сладко!
        Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
          ПС - Да хапнете една тортичка с джипка изрисувана отгоре Да Ви е сладко!
          Бе предпочитаме да я пийнем като бира ама като рисуваме джипка и само да мръднем чашата и нйьц - изчезва. Затова продъъъължаваме с опитите (да пием).

Коментар

Честит рожден ден и от мен. Пожелавам прфесионални успехи на всички ангажирани със създаването на това чудесно списание... НАЗДРАВЕ
            0887 246718

Коментар

Честито!
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Честито и от мене и още много по-токова.
                [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
                [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
                [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

Честито и от мен, много успехи и все така да сте N 1
                  честно казано давате голяма доза за всички нови желаещи да са част от това малкото общество (офродисти ).
                  колкото и да е трудно сме сигурно че ще ви има защото обичта на този спорт е в душата ви както и при нас.

п.п Искам да питам нещо , дали не би могло да се отдели вев всеки брой една страница за членевоте на този форум и колите им, все пък поне малко го заслужавеме , примерно всеки път по малко за трима и малко снимки, като стана събора толкова беше интeрeсен броя , или може да направете една анкета или пост и всеки колега да предложи какво би искал да прочете , и така би могло да се роди много нови интресни идеии по моето скромно мнение
                  Последно редактирано от 4selenger; 09-04-09, 22:43.

Коментар

Да добавите и една-две нули към юбилея!!!Харесва ми списанието!Винаги го чета с кеф.Купувам го рядко(просто редко имам време да чета),но винаги с удоволствие го изчитам цялото!
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                      Да добавите и една-две нули към юбилея!!!Харесва ми списанието!Винаги го чета с кеф.Купувам го рядко(просто редко имам време да чета),но винаги с удоволствие го изчитам цялото!
                      Ми дано ти се падне абонамент! А после ще те изпитвам и ако имаш 6, ще ти го подновя

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                        Ми дано ти се падне абонамент! А после ще те изпитвам и ако имаш 6, ще ти го подновя
                        Казана дума-хвърлен камък!Значи заедно ,,че илядиме''.
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ицо едно голямо честито ти и София успяхте да направите едно много интересно списание което да кара хората който не са били на дедено мероприятие да се почувстват все едно са били.Надявам се все да се издигате нагоре и да сте все по-доволни от постигнатото.Браво за труда.
                          https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Асене, радвам се да го чуя от теб, който си един от първите ни читатели и един от първите потребители тук във форума.

Коментар

честито и от мен много години да минат и моите внуци за вас да питат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X