Обява

Свий
Няма добавени обяви.

8-ми Март-ден на жената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 8-ми Март-ден на жената

Честит 8 март мили дами,вие ни давате сили да продължим дори когато колат е извън пътя,вие сте нащето вдъхновение!
    Кръвна група А1B+

Коментар

Честит, 8-ми март на всички жени!
      Пожелавам Ви младоста да не слиза от лицата,късмета да е с Вас винаги и вечно да сте обичани!
      Весело изкарване на празника!

Коментар

Честит празник на всички дами! Бъдете винаги здрави и усмихнати!
        Аз не вярвам в чудеса!
        Разчитам на тях!

Коментар

Честит празник момичета!
          Прикачени файлове

Коментар

За по-новите ни съфорумници, а и за тези, които са забравили, ще си позволя да се самоцитирам, отпреди година:
            Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Често ме обвиняват, че съм нетактичен!
            Да попитам аз, знаете ли какво честитите, или няма значение, важното е да се празнува...
            Ще си позволя, точно днес, да припомня от къде идва идеята за този празник...
            Преди близо век, в една мюнхенска бирария, на този ден се срещат две приятелки. Пийват си порядъчно биричка и в еуфорично настроение, решават, че жените трябва да имат своя празник... Обратите на историята правят в последствие доста известни въпросните дами и пиянската им идея...
            Довечера, когато срещнете по улицата подпийнали жени, спомнете си за Клара Цеткин и Роза Люксембург...
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Честит празник!

Приемете нашите сърдечни пожелания послучай настъпващия празник 8 Март!
              Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
              Съхранете женствеността и лъчезарието си!
              Обичайте и бъдете обичани!

Винаги се стреми към върха, каквото и да ти струва това! Винаги се стреми към победи, каквото и да ти струва това! Бъди вдъхновителка и вълшебница, и съзидателна, и животворна сила! Бъди жена!

Бъдете винаги красиви и нежни, защото ВИЕ сте това, което ни кара всяка сутрин да ставаме с мисълта, че има за какво да се живее!
              Прикачени файлове

Коментар

За по-новите ни съфорумници, а и за тези, които са забравили, ще си позволя да се самоцитирам, отпреди година:

и аз НЕ подкрепям този празник , но кво да се прави то и свеити валентин католическия празник е същото, МА
                Последно редактирано от Юли; 08-03-09, 08:52.
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добър ден,ДАМИ и господа!
                  Днес е много испициален ден за по-многобройната част на човечеството.
                  Четох тука разни негативи,в т.ч. и от уважавани от мен модератори и старши участници.
                  Аз,като човек,тачейки този светъл ден и уважайки дълбоките си кавалерско-душевни напъни,съм решил да направя празника на моите две дами в къщи незабравим и романтичен.
                  След малко ги товаря в джипа барабар с въдиците и заминаваме за риба!!!
                  Ако объркат нещо с кЕпа/дай Боже да кълве/-може романтиката да я довършат в Дунава.
                  Наздраве,нали празника са го измислили намуцани "божии" служителки.
                  Последно редактирано от maxxx; 08-03-09, 10:57.

Коментар

Честит 8 март....
                    Прикачени файлове

Коментар

Честит Празник на жените и момичетата от Форума!
                      Здрави, весели, умни и още по-красиви!
                      Днес готвим и мием чиниите НИЕ!

Коментар

Привет!
                        Честит празник дами...
                        Хей прав е колегата който казва, че е хубаво да се направи така,че всеки ден трябва да е празник за жените около нас...няма лошо нали...
                        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                        .................................................................................................
                        Е. Абу

Коментар

Да живее революцията,всяка жена си е една революция дали в латентен или оптимално разгърнат вид.
                          Чести празник за когото го празнува и много усмивки през цялата година.

ПП мъже, обернете снимание, казвам да слушаме, никъде не се споменава да изпълняваме чутото.
                          "Мъжко е да обещаеш,човешко е да не го изпълниш",не съм го измислил аз.
                          Поздрави.
                          Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                          "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                          "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Честит празник на всички дами, живи, здрави, красиви и сексапилни!

ПС. И помнете: СЕКСА ПРОДАВА!!!!!!!!!!!!!!
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                              Честит Празник на жените и момичетата от Форума!
                              Здрави, весели, умни и още по-красиви!
                              Днес готвим и мием чиниите НИЕ!
                              +1
                              Честит празник на всички дами!

Днес трябва да се постараем повечко за нежните си половинки
                              Аз започнах от сутринта. Изнизах се тихо от кревата и за първи път през живота си направих палачинки (вчера тайно сричах разни рецепти и пропорции в интернет). Подредих масата, направих кафе и поднесох чашата под носа на жената. Да бяхте видяли сияещото й лице, като я занесох до масата! Струваше си изцапаните с брашно пердета и изгорения ми пръст (тръгвах да размазвам с него олиото по тигана, мислех че не е горещ...).
                              Снощи наблегнах на шоколада и сега усмивката не слиза от лицето на жената
                              На обед ще запаля джипката и ще я водя на Драгалевци. В "Чичовци" правят невероятни пици.
                              Държа се с другите така, както искам те да се държат с мен.

Фронтера-Б ДБ 2000г. 2.2DTI

Коментар

Честит празник
                                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X