Аз съм българка която живее извън България повече от 23 години и не може да си представите колко сам щастлива да намеря информация за неща които се случват в България и са положителни! Днес сутринта прочетох за добросърдечната постъпка на някои от вашите членове за село Мечка и така попаднах на вашата страница. Какво установих, след, като се порових насам натам из форуmите, е че за втори път откакто сам в чужбина се чувствувам толкова … как да обясня чувствата си с думи! … щастлива да видя толкова разумен народ на едно място, така ми стана мило, и приятно … е, едно такова ревливо почти. Аз не знам колко е лесно или трудно да гледаш позитивно към България когато живееш там, но да бъдеш позитивен от чужбина, когато само четеш депресиращи новини във вестниците е невероятно трудно. А да отбраняваш страната в която си роден и израснал и която е част от теб завинаги е още по-трудно.
Искам да благодаря на всеки един от вас за добите думи, за добрите дела, за смелостта да бъдете и най-вече за здравия разум които видях тук!
Лидка
Искам да благодаря на всеки един от вас за добите думи, за добрите дела, за смелостта да бъдете и най-вече за здравия разум които видях тук!
Лидка
Коментар