Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко много се радвам, че тази уеб сайт съществува със всички тези невероятни хора!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко много се радвам, че тази уеб сайт съществува със всички тези невероятни хора!

Аз съм българка която живее извън България повече от 23 години и не може да си представите колко сам щастлива да намеря информация за неща които се случват в България и са положителни! Днес сутринта прочетох за добросърдечната постъпка на някои от вашите членове за село Мечка и така попаднах на вашата страница. Какво установих, след, като се порових насам натам из форуmите, е че за втори път откакто сам в чужбина се чувствувам толкова … как да обясня чувствата си с думи! … щастлива да видя толкова разумен народ на едно място, така ми стана мило, и приятно … е, едно такова ревливо почти. Аз не знам колко е лесно или трудно да гледаш позитивно към България когато живееш там, но да бъдеш позитивен от чужбина, когато само четеш депресиращи новини във вестниците е невероятно трудно. А да отбраняваш страната в която си роден и израснал и която е част от теб завинаги е още по-трудно.

Искам да благодаря на всеки един от вас за добите думи, за добрите дела, за смелостта да бъдете и най-вече за здравия разум които видях тук!

Лидка
    Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

До: Колко много се радвам, че тази уеб сайт съществува със всички тези невероятни хор

Добре дошла! Благодаря за поздравите!

Инициативите, в които форумът и неговите членове участват са ...... двуцифрено число. Надявам се, инициативността ни и успехите ни да се увеличават. Бъдете и Вие част от тях!

Коментар

До: Колко много се радвам, че тази уеб сайт съществува със всички тези невероятни хор

Добре дошла и от мен.Аз също съм един от тези които (за съжаление) живеят далече от нашата Родина.Поздравявам Ви за чудесната публикация и Ви пожелавам безброй приятни моменти и преживявания в този форум.Като прочета нещо такова,не-мога да се сдържа да не пиша.Поздрави...

Коментар

Добре Дошла на Лидка, и от мен.
        Погледни в началната страница( не най-първата, а тази с подфорумите) колко теми има, и колко мнения.
        Над 42 000 теми с над 600 000 мнения. Някои от тях ще ти се сторят неинтересни, някои са пълни със спам, но определено има много, наистина много полезни и приятни неща, които ще прочетеш с удоволствие.
        Още веднъж-добре дошла!
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добре дошла Лидка!

Замислям се над казаното и всъщност стигнах до един извод, който ме изненадва приятно. Подобни форуми ВЪЗПИТАВАТ! Да, наистина така се получава! Тук има цензура, има правила, държи се на възпитанието, на взаимното уважение и на културата в общуването. Демокрацията с нейните анархистични прояви тук няма влияние.

Колко хора се научиха да пишат правилно, да уважават колегите, да комуникират и ... да спорят цивилизовано!

Ето затова казвам, че подобни организации имат значително влияние върху възпитанието на подрастващите, а в нашия случай на вече изградени характери - нещо, непостижимо за когото и да било друг.

Това не е единствения форум с подобни порядки. Има и други. И като че ли в тях ни е надеждата за сплотяване на нацията... Гръмки слова, но друг начин да виждате?

Чудесна инициатива в с. Мечка, но още по-забележителни мероприятия, свързани с екологията на Родината са зад гърба ни! Кой друг в държавата се ангажира да почисти яз. Въча, вр. Ботев...? Никой! А това съвсем не е извън възможностите на управляващите.

Това е. Просто малко размисли... Изненадах даже себе си.
          ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
          СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Здравейте пак!

Първо искам да кажа че тази страница все повече ми харесва Тук е единственното място където моето име е асоциирано с думата "младши" ... е, знам че и тук нещата ще се променят и ще си стигнем пак на думата, ама нейсе ... докато сам младши ще се радвам .

Аз ще направя всичко възможно когато си дойда другия път до България да се включа в някое от мероприятията организирани тук, защото това което виждам тук е Българията която аз помня - с будни и смели хора! Хора, които не си мълчат и не се крият! Хора, които не само говорят, но и действуват! Ами, направо сам си във възторг в момента

Приятен ден на всички!

До утре добри хора!

Лидка
            Ти си това,на което се правиш, затова внимавай на какво се правиш! (Кърт Вонегът)

Коментар

Здравей и добре дошла ,радваме че има хора който оценяват какво са направили колегите.Ако се продължава в същия дух може и да се по оправи нашата красива България.В Чужбина е трудно да живее и работи човек ,но какво да се прави понякога обстоятелствата го налагат.В България е много труден живота,много хора като теб са избрали този начин на живот,да се отделят от близки и прятели само и само да изкарат някой лев .Моят свекър е в Германия вече трета година мъчно му е за България но няма друг избор ,поне засега .Когато ти е мъчно за нашата родината влез в форума да си поплачеш и по смееш с нас......
              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X