Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит 14ти Февруари!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честит 14ти Февруари!

Наздраве, на всички любители на хубавото вино!
    Ако човек е влюбен и обича, не му требе св. Валентин - всеки ден е празник.. Не са ни нужни католически сладникави и кичозни лиготии.
    Нали не се обичаме само днес?
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

То и вино не пием само днес... Или с други думи - за любовта и виното всеки ден е празник...
      И понеже не се вписва в празничното настроение, някак винаги забравяме, че на този ден се почита успението на св. Кирил Славянобългарски, от което днес се навършват 1140 години. Та така, поводи за празнуване и размисли най-различни...
      Да опознаем България, за да я обикнем и да я пазим чиста!

Коментар

Честито на всички, без значение кой, какво празнува (Свети Валентин или Трифон Зарезан)
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Честит Празник на всички влюбени във ВИНОТО

НАЗДРАВЕ
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
            Честито на всички, без значение кой, какво празнува (Свети Валентин или Трифон Зарезан)

има значение , и преди всичко ще спомена Българския ХРИСТЯНСКИ празник Трифон зарезан и както спонена по горе колегата св. Кирил Славянобългарски, наздраве за празника, а и аз съм свързан профисионално с него имам образование лозарство а НАЗДРАВЕ http://vbox7.com/play:cd4db488

а нека отново да поздравя всички КАТОЛИЦИ със техния празник с Валентин
            Последно редактирано от Юли; 14-02-09, 14:35.
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
              има значение , и преди всичко ще спомена Българския ХРИСТЯНСКИ празник Трифон зарезан и както спонена по горе колегата св. Кирил Славянобългарски, наздраве за празника, а и аз съм свързан профисионално с него имам образование лозарство а НАЗДРАВЕ http://vbox7.com/play:cd4db488

а нека отново да поздравя всички КАТОЛИЦИ със техния празник с Валентин
              Евала Юлка.И честит празник на теб.

Честито на всички празнуващи.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                Благодаря, Юли!

Поздрав и от мен http://vbox7.com/play:2f38590d

http://vbox7.com/play:84402403
                Последно редактирано от Ivanov; 14-02-09, 14:56.

Коментар

Честит празник на всички празнуващи,било то Св.Валентин или Трифон Заразан.Хубаво е да има усмивки и радост по лицата на хората (поне днес),пък всеки да си празнува кой от празниците желае...НАЗДРАВЕ...

Коментар

Първоначално публикуван от valentin46 Преглед на мнение
                    Честит празник на всички празнуващи,било то Св.Валентин или Трифон Заразан.Хубаво е да има усмивки и радост по лицата на хората (поне днес),пък всеки да си празнува кой от празниците желае...НАЗДРАВЕ...

и още по важно е да си въспитаваме и учим поколенията правилно , а наздраве
                    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

за тези които не уважават 2-ри, а честит 14-ти февруари
                      през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

честити да са и двата празника,не е важно кой какво празнува важното е да се празнува и да има ядене пиене и по некоя сгодна женица! Наздраве на всички!
                        0898508049
                        0878779144

Коментар

Леле как боли глава от тоя Трифон,от тва вино,от тая ракия.....жална ми майка!
                          [SIZE=4][COLOR=black][SIGPIC][/SIGPIC]БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО![/COLOR][/SIZE]

Коментар

До: Да не забравим че утре е 14ти Февруари

Първоначално публикуван от ДЕТЕЛИНА ТОДОРОВА Преглед на мнение
                            Честит празник на всички,намерих какво означава името Валентин,интересно е
                            В говори за комуникативност, умение да се живее в хармония с природата и хората, но и за известна ленивост. Човекът с име, което започва с тази буква, е надарен с голяма духовност, стремеж към възвишени чувства, към всичко прекрасно. Този звук не създава неприятни асоциации и е универсален по отношение съчетаването с други звукове.

А символизира старт, начало в най-широкия смисъл, а също обновление, възраждане. Съчетава се добре с другите звукове, не създава затруднения при произнасянето. Звукът “А” в името на човека му внушава бодрост, придава му сили за борба с трудностите.

Л придава на натурата артистизъм, богата фантазия, литературни способности. Предразположението към леност и съзерцателност затруднява търсенето на своето житейско предназначение. Но стремежът към материално благополучие подтиква, подбужда към действие. „Л” говори за силно развити роднински чувства. И въпреки това притежателят на име, в което има буквата „Л”, понякога е нетактичен, лесно влиза в конфликт. Може би затова меко звучащото „Л” предизвиква нееднозначни асоциации в нашето възприятие.

Е символизира необходимостта от самоизява, от обмяна на идеи, както и дипломатически способности, проницателност и известна бъбривост. Тази буква предполага възможност за нервни сривове, базирани на сложните взаимоотношения с близките хора. „Е” говори за лесна приспособяемост, повишена сексуалност, често потискана от комплексираност. Подсъзнателно звукът се възприема спокойно, без раздразнение.

Н означава протест, вътрешна нагласа да не приема всичко случващо се безкритично, умение да „филтрира” получената информация, да отхвърля второстепенното и да оставя главното. „Н” говори за голяма трудоспособност и едновременно с това за отвращение към безполезната работа. Този звук не дразни околните, но с такъв човек ще се наложи дълго да се дискутира на всяка една тема. Такива хора винаги имат свое мнение и умеят да го отстояват.

Т говори за чувствителна, творчески надарена натура, с добре развита интуиция, но надменна и амбициозна. Името с буква „Т” прави човека завистлив и злопаметен, тези хора не могат да търпят конкуренция. При жените тази буква внушава увереност в неотразимостта на собствения им чар и често ги превръща в кокетки. Когато произнасяме звука „Т”, ние често сякаш се натъкваме на невидима преграда. У много хора това предизвиква неприятно усещане.

И придава на човека, в името на когото тази буква присъства, изтънченост, романтичност, сантименталност. Известната отчужденост и неувереност, която се крие в тази буква „И”, пречи на бързото вземане на решения и забавя реакциите. „И” придава на характера дипломатичност като защитна реакция на грубостта, натиска отстрани. Върху съзнанието на човека този звук действа умиротворяващо, не предизвиква раздразнение.

Н означава протест, вътрешна нагласа да не приема всичко случващо се безкритично, умение да „филтрира” получената информация, да отхвърля второстепенното и да оставя главното. „Н” говори за голяма трудоспособност и едновременно с това за отвращение към безполезната работа. Този звук не дразни околните, но с такъв човек ще се наложи дълго да се дискутира на всяка една тема. Такива хора винаги имат свое мнение и умеят да го отстояват.

1. Дотук си напълно права!

2. "Валентин" означава "здрав и силен", всички да сме такива!
                            Последно редактирано от Volk; 20-02-09, 22:19. Причина: правописна грешка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                            X