Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Здравейте от най-новият участник!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Здравейте от най-новият участник!

Здравейте,колеги!
    От доста време чета тук и накрая реших да се регистрирам.Въпреки,че нямам джип всеоще.
    Колата ми е AWD,но не е джип.По-нататък (надявам се скоро)ще си купя и джип засега не съм се спрял на марка и модел,ама ми се върти в главата нещо като Витара или Вранглер...

Поздрави!
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

До: Здравейте от най-новият участник!

Добре дошъл! И надяваме се скоро да можем да ти честитим за джипка.
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Добре дошъл и от мен!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Добре си дошъл, е нищо че нямате ,има доста интересни теми във форума,успех
        Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 10:12.

Коментар

добре дошъл тука при нас.и най наскоро дати честитиме эа новата джипка

Коментар

Привет и от мен.Имаше един лаф "Щом си се качил значи си се решил"А щом си тук значи и машината ще видим най-скоро време.
            [B][I][U]Ако някои се опита да те засенчи остави го да слънчаса[/U][/I][/B]

Коментар

Поздрави!
              И внимавай, че било заразно ( няма обратен път назд ).

Коментар

Добре дошъл. Не се притеснявай. Това все пак е форум движение за извън нормалните пътища, а не за карането на джипки по поле, баири и магистрала. Не,че и за това не се пише тук.

Коментар

И аз съм пресен , но всички добре ни посрещат !
                  Добре дошъл ! Ако правилно тълкувам с каква кола си( AWD)- ти вече си колега на всички !
                  Последно редактирано от cveti; 28-01-09, 10:13.

Коментар

И от мен "добре дошъл"! Хубаво е, че ставаме все повече. А иначе - крастата е сериозна. Няма оттърване. Аз вече изобщо не мога дори да харесам лека кола, а на тези, дето ги карат, гледам с известно недоумение /в най-добрия случай/.

Коментар

Момчето и от мене добре дошъл и аз съм пресен като теб, но да знаеш тоя форум е голема краста,от както съм се регистрирал с жената имам няколко сериозни разговора на тема кои предпочитам,така че направи си извода.Успех
                      Galloper II 99г. 2.5TDI дълга база

Коментар

Добре дошъл и от мен и аз съм доста пресен във форома но щети хареса да общуваш,тук всички имат гориво в кръвта

Коментар

абе то хубаво /добре дошъл/ама ако знаеш,каква бела си докарваш

Коментар

Добре дошъл и от мен !
                            Щом си стигнал до регистрация в този форум , скоро ще се похвалиш и с някъкво джипче... Първо трябва ти да си решиш кой модел "ти е на сърцето". УСПЕХ !
                            Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Добре дошъл и от мен.!
                              Аз също съм млад учасник, запален съм предимно по ендурото, но като гледам някои приятели какво правят с джипките ще взема да си взема и аз :-) . А дано скоро успеем да ти честитим нова придобивка(4х4)
                              Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X