Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честито, колеги! Пак 10 000!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Честито, колеги! Пак 10 000!

Здравейте!

Имаше тема по случай това, че форумът надхвърли 10 000 регистрирани. Там си честитяхме и размишлявахме.
    Търсих онази тема почти час, но не успях да я намеря и да се обадя там. Така че отварям тази.

А ме подтикна следното известие от челният списък на форумите, което "копи/пейстнах" днес, 17 декември 2008 г., в 18.21 ч:

-------

Теми: 37,803, Публикации: 542,053, Регистрирани потребители: 32,053, Регистрирани потребители активни през последните 60 дни: 10,029
    Добре дошъл на най-новия ни участник, stenli_i

-------

Значи пак честито кръгло число! 10 000 активни.
    Иначе 30 000 регистрирани са надхвърлени, а половин милион публикации станаха преди около месец.

Падам си по кръглите числа (нищо, че от гледна точка на чистия здрав разум това е нелепо). Затова - честито на всички колеги!

Знам, че тук се случват конфликти, че има недоволни, засегнати, недоразбрали. Пък и аз съм се оказвал в такива качества и роли.

Но понеже това е лично мнение, подхождам към "числения юбилей" егоистично. Тоест мисля си как форумът доста промени живота ми. Как "виртуалното" ме вкара в реални запознанства, действия и емоции, които за мен са колкото неочаквани, толкова и ценни.

И колко по-цветно и интензивно е всекидневието ми. Колко неща научих, за колко други разбрах, че съм бъркал в категоричните си оценки. И - най-важното - никога не съм се запознавал за толкова кратко време с толкова много свестни (според моите разбирания и вкусове) хора. А не съм живял малко...

А съм във форума сравнително отскоро. Още няма година и половина.

Затова (по егоистични причини, както вече уточних) сърдечно благодаря на хората, които измислиха и създадоха това чудесно нещо offroad-bulgaria.com - и го поддържат живо и действащо. Много им благодаря!

Благодаря и на всичките си нови приятели - на онези, които вече познавам, а и на онези, с които съм нетърпелив да се запозная.

Честито, колеги!

P.S. Добре дошъл Stenli_i! В хубав ден идваш.
    Искам България чиста!

До: Честито, колеги! Пак 10 000!

Честито и от мен. Ето повод за събиране и празнуване.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Честито и от мен. Ето повод за събиране и празнуване.
      Te това е приказка!
      Ха наздраве!

Коментар

Сигурен съм,че след нова година ще надминем 15000 активни!
        Който мисли за последствията, не може да бъде храбър!
        Nissan Terano 2 2.7TDI 2001г. Дълга база

Коментар

странно разбиране имате за "активни"

според мен "активните" са 100..... айде 200, не повече

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            странно разбиране имате за "активни"

според мен "активните" са 100..... айде 200, не повече
            Оф топик:
            Ела само да видиш какво количество са в ендуро и АТВ разделите, особено в тези на "купувам-продавам".
            proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
            NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
            Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Според мен трябва да се изгонят търговците от храма. Ми те са поне половината. Аман.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                Според мен трябва да се изгонят търговците от храма. Ми те са поне половината. Аман.
                ШШШ ей що ме гониш?

Коментар

Здравейте,

Лично аз съм доста активен.... в четенето. Нямам дълбоки познания но пък ми е интересно и през google reader-а си чета всяка нова тема. Наистина има доста теми от купувам-продавам.

извинявам се за офтопика

Коментар

Сега след предаването по БТВ сигурно ще преминеме 20 000 ...

Те поне 500 човека само от държавна сигурност ще се регистрират сигурно

Като сметнеме и тези от "Петролния" бизнес ...

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      Според мен трябва да се изгонят търговците от храма...
                      Тарга, как да стане бе, братче... То дори Оня, дето ходел по водата, ме е успял...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                        Тарга, как да стане бе, братче... То дори Оня, дето ходел по водата, ме е успял...
                        А може би е трябвало да ходи под вода
                        Таргата го може!

Поздрави

... и честито на форума

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение

Нека се регистрират, нека четат.Таман ще знаят защо им горят ушите!
                          Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Те от вторите и третите тук си има ( ама сега са танцьори - ДАНС ), а виж за първото си прав...
                            Сега малко в страни , напоследък ми се върти в главата питане към администрацията на Форума като цяло:
                            Не може ли, да се позачисти малко, че доста боклук се натрупа Примерно "Загрява ми колата...." веднъж.....след две седмици друг пита същото и така интересни теми потъват под спама ?
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Ето на разкриха ме вече

П.П. честито колеги и както е казал народа: "таз година 10 000, догодина 100 000 "
                              SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                              +359 0878 888 874
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X