Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит Курбан Байрам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Честит Курбан Байрам

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Не знам смисъла на празника, но не го знам и за повечето християнски. Така че честито, на който го чувства като празник!
    И аз така, но ме беше срам да си призная.
    Честит празник, а ако някой разкаже нещо по въпроса за мюсюлманските празници, ще бъде интересно за всички!

Коментар

Честит празник на всички които празнуват Курбан БайрамАз и моето семейство го празнуваме благодаря за чиститките

Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
      И аз така, но ме беше срам да си призная.
      Честит празник, а ако някой разкаже нещо по въпроса за мюсюлманските празници, ще бъде интересно за всички!
      На този празник всеки който може да си позволи финансово трябва да заколи курбан ще ти го обясня най-простоедин два дена преди празника се купува овенаживотното трябва да е здраво да не е куцо да е хранено добре абе трябва да е перфектенв деня на празника сутринта се ходи на джамията за празнична молитва след молитвата всеки целува ръка на по-възрасните коли се овена и се раздава дясната страна на седем семейства които нямат курбандругата половина трябва да се изяде до края на празникав общи линии е това
      Последно редактирано от cveti; 11-12-08, 00:34.
      ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Честит празник и от мен..
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        -----------------------------------------------
        Питието определя съзнанието....
        -----------------------------------------------
        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971
          На този празник всеки който може да си позволи финансово трябва да заколи курбан ще ти го обясня най-простоедин два дена преди празника се купува овенаживотното трябва да е здраво да не е куцо да е хранено добре абе трябва да е перфектенв деня на празника сутринта се ходи на джамията за празнична молитва след молитвата всеки целува ръка на по-възрасните коли се овена и се раздава дясната страна на седем семейства които нямат курбандругата половина трябва да се изяде до края на празникав общи линии е това
          Благодаря, колега. А какво символизира празника?
          Поздрави.

Коментар

На патерица на всички мюсюлмани честит празник. Да ми простите, ако съм засегнал някой и желая здраве.
            От приятели от Родопите знам същността на празника, който олицетворява една от най-човечните части в Исляма, да помагаш на близките и нетолкова близките и да делиш с тях това, което ти имаш, а те не. Колегата Меха го е обяснил точно. Курбана от овена е израз на тая човечност, да хапнат и тия, дето нямат пари да си приготвят сами. И да зарадваш и тях.
            LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Празникът е в памет на готовността на Авраам/Ибрахим да пожертва сина си Исмаил в илмето на Бог

предполагам е позната историята на всички и няма да я разказвам
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X