Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Днес получих страхотен подарък.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Днес получих страхотен подарък.

Подариха ми знамето на България. Асен Даскалски и жена му Дима. Благодаря ви.

Предисторията е кратка. На пътуването до Бояджик, повечето си носеха знамена, а аз нямах време да отида да си купя. Добре че беше iai-bg да ме отсрами като ми нарисува трикольора на колата. Тогава Дима и Асен ми обещаха подарък и днес ми го връчиха. Ще си го пазя и обещавам с гордост да развявам Българският флаг.

Благодаря ви.

До: Днес получих страхотен подарък.

Честито! Наистина е хубав подарък.

Каня се да пускам тема за закрепването на знамето на джипката. (Имам някои изводи след Белоградчик и след почти 2200 км отпуск.)

Ако някой ме изпревари - само ще ме улесни. Колегите от "Другата България", например, имат много по-богат опит.

Още веднъж честито! И поздрави!
    Искам България чиста!

Коментар

Е на това аз му казвам подарък Честито колега

Като пътувах до Мугла тази събота бях сложил флага ,но малко кофти седи там.И аз обмислям някакъв вариант за по-добро място,а ето как пътувах

Коментар

Браво, много хубав и ценен подарък!
        И аз ще споделя с вас - още на тръгване към Бояджик монтирахме флага така, че да се вее волно и да се вижда отдалече. Не мога да ви опиша какво предизвикваше това по пътя ни - трябва да се види! - всички ни заглеждаха, хората с коли намаляваха или спираха, присвяткваха ни, поздравяваха ни с клаксони, пешеходците ни се усмихваха и помахваха.
        Въпреки, че не знаеха накъде и за какво пътуваме
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от veritas Преглед на мнение
          Е на това аз му казвам подарък Честито колега

Като пътувах до Мугла тази събота бях сложил флага ,но малко кофти седи там.И аз обмислям някакъв вариант за по-добро място,а ето как пътувах

Пак там, но водоравно

Коментар

veritas, малко ти е на обратно знамето. Белият цвят трябва да е в ляво.
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
              veritas, малко ти е на обратно знамето. Белият цвят трябва да е в ляво.
              Той Лъчо го е обърнал наопаки, като "на война" (сигурно във връзка с "нещата" около с.Бояджик).
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X