Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ден на пожарникаря!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ден на пожарникаря!

Празник на пожарникаря
    Днес е професионален празник на Национална служба „Пожарна безопастност и защита на населението” и на българските пожарникари.
    Пожелавам на всички момчета и момичета работещи в пожарната здраве щастие и по-малко "излизания"!
    Последно редактирано от Ковача; 14-09-08, 12:27.
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

До: Ден на пожарникаря!

Едни от малкото хора, които останаха да си вършат работата в тая безнадежност ...
    Дано по-скоро им намерят началници с мозъци в главите.

Коментар

Т'ва си е кеф да си пожарникар.
      1 ден бач - 3 почиваш.
      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Честито! Да са живи и здрави!

Коментар

Поздрави на всички пожарникари, служещи в преименованите с последните изменения на Закона за МВР Главна дирекция и Областни звена "Пожарна безопасност и спасяване".
          С пожелания за все по-малко "работа" в което и да е направленията им на дейност.
          Весел Празник.

ПП. Ето и малко за историята на противопожарната служба през годините: http://www.nspbzn.mvr.bg/Za_NSPBZN/History/default.htm
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Честит празник, да са живи и здрави. Наистина една от малкото професии в която хората рискуват живота си за всички нас за смешни пари и с остаряло оборудване. Респект.

Офф:
            Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
            1 ден бач - 3 почиваш.
            Ами като ти е кеф стани и ти бре Едва ли ще мислиш така ако си на стълба над горящи химически отпадъци и между тях има горящи хора очакващи теб за помощ. Или вадиш половин още дишащ човек от размазана при катастрофа кола.

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
              1 ден бач - 3 почиваш.
              За 600 лева да рискуваш живота и здравето си, да успееш да свикнеш с човешките трагедий без да полудееш, да те мачкат и лашкат от министерсво на министерство, да работиш с морално остаряла и грохнала от годините техника!Да,т'ва си е кеф, струва си трите дни почивка!
              Ако го нямаш в кръвта си, значи не ставаш!
              Използвам темата за да поздравя и нашия отбор, който спечели третото място в дисциплината щафета на световното по пожаро приложен спорт!Българският отбор е единственият, чиито състезатели са действащи пожарникари, а не професионални спортисти!
              Още веднъж, честито!

Коментар

Бивш пожарникар съм!
                Имам първо отборно и първо индивидуално място по ППС.
                Да, трябва да го имаш в кръвта, но и да - кеф е да бачкаш 7-8 дни в месеца за 600 лева. Като в много от тези 7-8 дни "бачкането" ти е свързано с "тихи, спортни, зимни игри".

Коментар

Да са живи, здрави и все така смели.
                  Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                  -----------------------------------------------
                  Питието определя съзнанието....
                  -----------------------------------------------
                  0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                    За 600 лева да рискуваш живота и здравето си, да успееш да свикнеш с човешките трагедий без да полудееш, да те мачкат и лашкат от министерсво на министерство, да работиш с морално остаряла и грохнала от годините техника!Да,т'ва си е кеф, струва си трите дни почивка!
                    Браво колега.Споделям мнението ти,все едно съм го написал аз.В София ли работиш,в коя РС?
                    Последно редактирано от cveti; 21-09-08, 22:19. Причина: цитатът
                    Polaris Magnum 500
                    Mercedes ml320

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
                      Браво колега.Споделям мнението ти,все едно съм го написал аз.В София ли работиш,в коя РС?
                      Доколкото знам, не работи в Пожарната.
                      Това не пречи да е съпричастен, нали?

Коментар

Първоначално публикуван от ivo Svoge Преглед на мнение
                        Племенникьт ми е пожарникар,всеки ден го виждам и си говорим за проблемите и незгодите на професията. Спомням си как се запали по професията, месеците във Варна, ентосиазма и огромното желание,които не са изгаснали и до днес.
                        Последно редактирано от cveti; 21-09-08, 22:45.

Коментар

ентосиазма и огромното желание,които не са изгаснали и до днес.

Да не забравяме за девиза - "Изгори, за да светиш!"

Така е!
                          Дори сега, 18 години по-късно, видя ли шланг и ми иде да го разпъна.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Едва ли ще мислиш така ако си на стълба над горящи химически отпадъци и между тях има горящи хора очакващи теб за помощ. Или вадиш половин още дишащ човек от размазана при катастрофа кола.
                          Нагледал съм се на много повече неща, бил съм и в по-опасни ситуации, но тогава човек не мисли за опасността, а когато спасиш живот не ти пука, че си го направил с остаряла техника или си ниско платен...стига ти едно "благодаря" от спасения!
                          Последно редактирано от GODzillata; 22-09-08, 08:53.

Коментар

От: Ден на пожарникаря!

Честит празник на всички бойни другари!
                            Снимки от новата техника. https://drive.google.com/?tab=mo&aut...TlIRUVoRmFNeDA

АTV и UTV снабдени с гасеници. На 80% ще бъде заменена техниката по районите.
                            На една от снимките се виждат и новите помпи, които изпомпваха от Мизия. С огромен цолаж и дебит.
                            MAN-a ще бъде "Щаб". Вътре се виждат радио, камери, компютри, бюра.
                            Лебеда е 30 000lbs хидравлични.
                            Има доста интересна техника за полеви тестове на радиофон, гама лъчение и дори за вируси, всичко посредством въздушен тест.

Коментар

От: Ден на пожарникаря!

Честито!
                              За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                              0878 79 20 61 Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X