Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СМЕЛИТЕ ХОРА !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СМЕЛИТЕ ХОРА !

Това са снимки ха смелите ,,на отговорните ,и на хората дето пoкрай такива винаги ще я има нашата България.
    Да вършиш това което държавата трябва да върши, е направо уником,,ами най наглото ,че плащаме данъци за това,,а те взимат и подкупи от онези дето са в техни плаващи къщи на язовира, те там хвърлят боклуците,,,а смелите и необкновените хора чистат с каквото могат.
    Благодарим Ви.
    Прикачени файлове

До: СМЕЛИТЕ ХОРА !

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
    Това са снимки ха смелите ,,на отговорните ,и на хората дето пoкрай такива винаги ще я има нашата България.
    Да вършиш това което държавата трябва да върши, е направо уником,,ами най наглото ,че плащаме данъци за това,,а те взимат и подкупи от онези дето са в техни плаващи къщи на язовира, те там хвърлят боклуците,,,а смелите и необкновените хора чистат с каквото могат.
    Благодарим Ви.
    Здрасти,
    Най-сетне и аз да стана "медийна звезда". Дори мога да се разпозная в сянаката на първата снимка . Не може само определени хора от групата да ги снимат, я !
    Приемам, че не си виждал тази тема :
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...970#post450970

Скоро ще ходим пак (ще бъде 4-ти път). Защо не вземеш да удариш и ти "две ръкавици" и да събереш малко гнилоч заедно с нас? Ако искасш може вместо две ръкавици да удариш едно рамо. Ти избираш с или без ръкавици.

Ако ти е любопитно виж това:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=594 Ела и ще видиш, че полезното може да бъде съчетано с приятното.
    Георги Гатев

Коментар

Да верно, следващото почистване е в края на месеца. Както сам си видял, хора трябват МНООГО.
      Така че, заповядай, присъедини се към групата. Както се казва в поговорката " Снимана снимка - хвърлен камък ! " )))
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Къде е това? Ако мога да помогна - Събота и Неделя съм относително свободен...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
          Къде е това? Ако мога да помогна - Събота и Неделя съм относително свободен...
          Здрасти,
          ПОгледни темата, по-горе съм пуснал линк. В Петък ще се виждаме, и към инфото съм пуснал линк. Ако ще дойдеш в петък обаче пиши в темата, за да се запазят повече маси.
          Георги Гатев

Коментар

Леле-е, дотам ли я докарахме?
            Хора от форума да го играят кибици на акция на форума.

Колега 4selenger, да беше дошъл да попиташ кои сме, защо сме там.
            Сигурно щеше да се изненадаш.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение
              Леле-е, дотам ли я докарахме?
              Хора от форума да го играят кибици на акция на форума.

Колега 4selenger, да беше дошъл да попиташ кои сме, защо сме там.
              Сигурно щеше да се изненадаш.
              Румба ! снимките не са направени от мен..а от баджанака ми..иначе ако се освободя защо не

Коментар

Първоначално публикуван от 4selenger Преглед на мнение
                Румба ! снимките не са направени от мен..а от баджанака ми..иначе ако се освободя защо не
                Еми хайде де, имаш право на избор. Тази събота или неделя. Мястото е известно - яз. Въча
                Георги Гатев

Коментар

Да, заповядай в Неделя . Работа има за всички. Аз ще съм тaм, хем да се видим, да си поговорим за камиончетата F - 250 .
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X