Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офроуд Форум - или за какво ни е такова нещо...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Офроуд Форум - или за какво ни е такова нещо...

Та, уважаеми колеги. Много съм щастлив, че членувам в Този форум. Преди 2 дена ми се наложи да поразсъждавам върху ремонта на една автоматична скоростна кутия. Минах през "Балкан Стар", обявиха ми сума 4000 лева без ДДС само като погледнаха колата. Викам - да се повозиме нещо? Да я чуете така, каво точно прави??? Отговора беше - аз като съм се возил в такива - ти си бил..... или нещо подобно....

После реших да погледна какво мисли "форума" по този въпрос. Открих координати на човек който бил много добър... отидох при него и познайте: Страхотен тип, невероятен професионалист, качи се с мен в колата - побиколихме... Погледна ме и каза - аз ще ти взема 2 500 лева за същия ремонт, но като цяло колата е за смяна на масло в кутията.... и това струва 160 лева :+)...

Ей в този момент си казах - абе тва "форума" голяма работа бе !!! Хвърляш един поглед и готово... минал си през опита на 100 човека и вече знаеш....

Те тва исках да ви напиша само....

Успех и мерси... (за помощта на хората които дори и не подозират че са ми спестили пари, време, нерви...)

П.П. Човека когото споменавам с добро е Коко, занимава се с автоматични скоростни кутии...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X