Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Роди се Турбозмей Младши!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Роди се Турбозмей Младши!

Честито !
    Най се радвам като ви се раждат деца.
    И ти завиждам за момчето. У нас все жени . Не мога да смогна да купувам чорапогащи.
    Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Честито! Нека най-младия змей отрасне здрав , прав и корав и стане по-голям змей от татко си!

П.С. Нека да си спи , така бебетата предодоляват стреса от раждането , а когато огладнее сам ще си поиска със змейски рев.

Коментар

Първоначално публикуван от Turbozmej Преглед на мнение
        Ами дори и в bgmama жена ми се регистрира като zmeiovica! Сама си го избра и си го харесва.

Аз да попитам?

На 3тия ден нормално ли е да спим по цял ден и да нямаме мерак за топло мляко? Няма рев, истерии и тям подобни...

Сигурно още е на акумулатори!

Т.
        Колега съветвам ви да използвате тези моменти на спокойствие да си поспивате щото рева ще дойде вярвай ми и ще питаш тогава а бе тези деца спират ли да реват поне за малко, че да се наспим.А, и честито, да е живо и здраво и много да ви радва.
        Николай Папазов

Коментар

И сеа кво? Трите глави пият и пеят?
          Честито!

Коментар

Честито Boss! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Честито!
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Нормално е ама после!
                Моя големия ревеше като разпран, сега малкия не се чува.
                Всеки за себеси!

Коментар

Честито,
                  В началото са тихи и спокойни, моята и чухме гласа чак на изписването, но после му се наслушахме, имате да "преодолявате" колики, после зъби, после детски пуберетет и през цялото време постродилна депресия И въпреки всичко това кефа е голям и става ВСЕ ПО-Голям с порастването на "джуджето".
                  Да е Живо и здраво и много да ви радва

Коментар

Честито,много да ви слуша ,а и вие него.Здраве,много здраве за всички в семейството.
                    Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                    "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                    "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Да е жив и здрав! Освен щастие и късмет, друго не мога да му пожелая!

Коментар

Честито, много здраве и все така малко рев!
                        VPetrov.photography

Коментар

Честито! Да е жив и здрав и всички около него. Ще реве, ще реве, не бързай! Но и да реве, да знаеш безсънните нощи са нищо, в сравнение с радостите, които ще Ви донесе!
                          На толкова години станах, а още не съм видял катафалка с ремарке!

Коментар

Първоначално публикуван от gotin Преглед на мнение
                            Честито! Да е жив и здрав и всички около него. Ще реве, ще реве, не бързай! Но и да реве, да знаеш безсънните нощи са нищо, в сравнение с радостите, които ще Ви донесе!
                            Честито! Жив и здрав и смел и успешен!
                            Ще реве и още как!
                            Прави се устройство с микрофон, компаратор усилвател, механизъм от автомобилни чистачки и реле за време, та да можеш да поспиш.
                            Значи като ревне устойчиво, микрофона прагово задейства компаратора, той запуска релето за време и чистачките с ексцентрика, една минута разклащат кошчето, количката или какво да е там.
                            Бившата ми жена като видя какво съм изобретил, щеше да ме убие )).
                            И един съвет,понеже е момче не му слагай наблизо от тези "бебефони" защото някои работят на 5.2 GHz други на 2.4GHz, но не знаеш кой на коя честота е.
                            А като си припомня какво съм учил по Радиотехническа Електродинамика не съм сигурен кое вреди и кое не.
                            Последно редактирано от Nik Nikolov; 15-01-08, 10:42.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Честито Да сте живи и здрави всички

Коментар

Честито и от мен!
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X