Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щастлив собственик на още един джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Щастлив собственик на още един джип

Спасс55, ПТП-то в Мерлото преди или след отпиването от онази малката чашка на втората снимка е?

Между другото в магазин Jumbo на бул. България видях един Land Rover, бая голям беше (дълъг около 70-80 см.) с някакво по-функционално дистанционно (чак дисплей имаше), но нямах време да го разгледам, поради дамското присъствие

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
      Добре де момчета тия джипчета дето имате 4Х4 ли са?Защото аз имам един ама е само със задно.
      Моят е също само със задно, току-що го проверих. (Виждал съм и истински 4х4, но това е цяла друга история и май е за подфорума за дома, семейството и децата. Някой път ще я разкажа там.)

Освен това не е "Вранглер", отстрани пише Super car Falcon. А го кръстих "Вранглер" защото силно прилича на борбената машина от аватара на Маркан, например.

Така или иначе, вече си имам две джипки!

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
        Моят е също само със задно, току-що го проверих. (Виждал съм и истински 4х4, но това е цяла друга история и май е за подфорума за дома, семейството и децата. Някой път ще я разкажа там.)

Освен това не е "Вранглер", отстрани пише Super car Falcon. А го кръстих "Вранглер" защото силно прилича на борбената машина от аватара на Маркан, например.

Така или иначе, вече си имам две джипки!

Поздрави!
        Мерси за инфо-то.И аз може да пусна снимки на моя грозник но първо трябва да го отремонтирам.
        Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.

Коментар

Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнение
          Мерси за инфо-то.И аз може да пусна снимки на моя грозник но първо трябва да го отремонтирам.
          Ето и от мен няколко снимки. Жълтият е направо от сервиз след поредния ремонт, даже има и екстри. Най-често се поврежда кормилната кутия - (хидравликата е много яка и рейките не издържат на натоварването). То не бяха битки и разни стайни и извънстайни ОФФроад изпълнения. И понеже не е 4х4 много буксува на снега и на леда отвън. Моля за коментар относно марките или по-скоро на какво ви приличат.
          Прикачени файлове
          Приятели не се печелят - губят се завинаги.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          Времето е ценно, само ако не бързаш.
          0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от Phil Преглед на мнение
            Спасс55, ПТП-то в Мерлото преди или след отпиването от онази малката чашка на втората снимка е?
            Беше друга бутилка. А чашките - малки и големи, бяха доста и с численото си превъзходство смазаха усета ми за отчетност и ред.

Трудно е да отразиш точно "масови" събития от края на декември и началото на януари.

Поздрави и наздраве!
            Искам България чиста!

Коментар

Ехааааааааааа,темата набира скорост.Като си помисля че като я пуснах един пич я премести в кошче за боклук.Та така,моята не е 4х4 а има само бързи и бавни.Жълтата джипка си е американец от всякъде,колега черната я изследвам.

Предлагам при следващата разходка,да ги вземем за да се посмеем от сърце.Тия поне можем да ги блъскаме и обръщаме,без да мислим за жените си(за това как ще реагират на поредните дребни козметични ъпгрейди на по-големите ни жипки.)
              Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
              NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Сега ще ви представя един МАЛЪК ЗВЯР,красив и пъргав до безобразие.Може да прави всички маневри плюс запаметени на дистанционното програми за движение,демонстриращи възможностиоте му.
                Прикачени файлове
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.

Коментар

http://www.tamiyausa.com/product/ite...oduct-id=58372 Това чудо съм си харесал, но ми е малко скъпичко - 627$ при "социално слабите" хамериканци. Има и клипове на линка, дзвера е страшен-Ford F350 High Lift-4Х4, 3 степенна механична скоросна кутия.

Коментар

Първоначално публикуван от Peter TurboD Преглед на мнение
                    http://www.tamiyausa.com/product/ite...oduct-id=58372 Това чудо съм си харесал, но ми е малко скъпичко - 627$ при "социално слабите" хамериканци. Има и клипове на линка, дзвера е страшен-Ford F350 High Lift-4Х4, 3 степенна механична скоросна кутия.
                    Адаш избора е страхотен.Машинката си я бива и ще се радвам ако я продобиеш.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...#post295195.А в тази тема и ма още от същата порода

Коментар

Тя направо си е истинска машинката. Добър избор!

Поздрави!
                      Искам България чиста!

Коментар

Така като гледам аз не съм за тая тема.тук само електрички карате

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X