На всички студенти Здраве и Късмет!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
А честит 8-ми декември!
Свий
X
-
От: А честит 8-ми декември!
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеВ духЪт на форумЪт да попитам: "А помните ли студентските клетви? Червените шапки?"
Хаха... Жерково - клетвите не помня, шапките - да!
Коментар
-
Червени шапки ли?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеВ духЪт на форумЪт да попитам: "А помните ли студентските клетви? Червените шапки?"
Студентски клетви?
По времето, когато завършвах, такива глезотии нямаше.
Обаче, имаше в пети курс една дата - седмица след 8-ми декември, когато оня ПМ рече да дойдат танковете...
Имаше и студентски блокади тогава, имаше и невъзможността да си защитим дипломните работи през идващата пролет...
Та червени шапчици ли?
Коментар
-
Честит да е на сегашните и миналите, бъдещите да си го мислят.
Помним червените шапки /ако се разтърся мога и да я намеря/, но клетва не си спомням.сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
В първи курс, 1987 г. съм ходил в провинцията на студентска клетва някъде точно около 08.12. Раздадоха ни (май трябваше да си ги платим) едни шапки - намерих обява, че се продава такава:Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЧервени шапки ли?
Студентски клетви?
По времето, когато завършвах, такива глезотии нямаше.
Обаче, имаше в пети курс една дата - седмица след 8-ми декември, когато оня ПМ рече да дойдат танковете...
Имаше и студентски блокади тогава, имаше и невъзможността да си защитим дипломните работи през идващата пролет...
Та червени шапчици ли?
Клетвата беше нещо като войнишката - строени на площада, повтаряме в хор как ще се учим много добре, за да станем достойни наследници на загиналите в борбата срещу фашизЪма и капитализЪма студенти-ремсисти (чете се списък с имена и се отдава почит с едноминутно мълчание) и как като завършим се кълнем да бъдем от голяма полза за социалистическата ни рОдина по пътя й към комунизЪма.
После имаше як купон в нощен бар (уреден "с връзки" от местен колега-студент, син на партийния велможа в града), сех и так далее. Общо взето първо истинско опознаване на колежките.
Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©
Коментар
-
Айде пак на всички студенти Здраве и Късмет!байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Сега 8-ми декември е върховна еманация на чалгата. Сите чалготеки кървави сълзи ронят, че не можаха да инкасират яко тази година...Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнениеА едно време как го празнувахме...

Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©
Коментар
-
И зимните курорти също.
Едно време студентите бяхме бедни, трудно събирахме пари за купони /това са билетчета за храна в мензата/, а не в смисъла който сега влагаме.
Сещам се за доста вицове, но ще напиша само 2, че ме мързи:
Беден студент горчиво плаче на трамвайната спирка. Към него се приближава бабка.
- Синко, защо плачеш?
- Загубих си трамвайния билет.
- Ето, вземи моя, недей да плачеш.
- Не - ридае студентът - в моя билет беше завита закуската ми.
Милиционер и студент седели на пейка. Милиционера хапвал баничка, а студента четял вестник и слюноотделял поглеждайки куката. Покрай тях се завъртяло бездомно куче. Милиционера, за да подразни студента хвърлил баничката на кучето и високо казал: "Яж да не си гладно като студент." Студента дал на кучето вестника:"Чети да не си прост като милиционер!"
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Коментар