До: 10 000 поста на Quadra
У наше село на таквизи викаме: "На всека манджа мерудия". Ама ся му казват просто СПАМери.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
10 000 поста на Quadra
Свий
X
-
Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
-
Аз му викам ПОТЕНТЕН дългожител, аксакал, почти саксаул

Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Ахаммми освен това аз съм най-страшния кошмар на някои колеги - СПАМЪР-МОДЕРАСТПървоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
У наше село на таквизи викаме: "На всека манджа мерудия". Ама ся му казват просто СПАМери.

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ужас!!!Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениеха честито, ама дано не е заразно, че нал' съм ти комшия......
Ти си за карантина бре!!!!

Заразен си с най-тежката форма на щама
и ти предстои да проявиш всички форми
на Quadra-щина в най-скоро време!!!
Коментар
-
Абре Di, а дали се предава чрез полов контакт също?Първоначално публикуван от Di Преглед на мнениеТи остави майтапа, ама знаеш ли колко са от О.К.

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хихихихи, гузен негонен бягаПървоначално публикуван от Di Преглед на мнениеQuadra-щината ли?!?! Ми незнам
що мен питаш?!?!
Уф... пак си сънувал мърсотии

Коментар
-
Той не сънува това нещо.....Това му е нормално състояниеПървоначално публикуван от Di Преглед на мнениеQuadra-щината ли?!?! Ми незнам
що мен питаш?!?!
Уф... пак си сънувал мърсотии

Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеХихихихи, гузен негонен бяга
sigpic
Коментар
-
При мен си е съзнание, и какво му е мръсното?Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнениемалиии кво подсъзнание.
мръсно.

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар