Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Честит ден на победата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Честит ден на победата

Първоначално публикуван от ec100 Преглед на мнение
    Аман от руски тролове......
    Първоначално публикуван от ec100 Преглед на мнение
    Мале какви сте предатели..
    Това е тема за поздравления.
    Като считаш, че няма повод - не влизай.
    Забелязваш ли, че си единственият, който отправя обидни квалификации към останалите?
    Повечето сме с форумна биография (за разлика от теб), така че тонът ти на конфронтация е неуместен.
    Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Честит празник на всички!
      HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

ДАНИКА по твоята логика би трябвало да честитим и Баташкото клане.Сори за тона,но това да си честитиш датата на поробване е малко неуместно.

Коментар

Ето День Победы. Поздрави
          only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Форумна история се добива с времето.

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
              Това е тема за поздравления.
              Като считаш, че няма повод - не влизай.
              Забелязваш ли, че си единственият, който отправя обидни квалификации към останалите?
              Повечето сме с форумна биография (за разлика от теб), така че тонът ти на конфронтация е неуместен.
              Даника не заслужава вниманието ! Не се хаби !

Честит празник !

Давно утихли шумы бойни Фронта,
              Давно уже все раны ваши зажили,
              Но вам мы благодарны все за то,
              Что в жизнь вы мирную билеты дали.
              Спасибо вам большое скажем хором,
              Спасибо, дедушки, и низкий вам поклон.
              Мы поздравляем вас с большой Победой,
              Пусть не звучит тревожный больше звон.
              Автор: Малафеевская Надежда

Источникhttp://www.pozdrav.ru/9m.shtml

По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Честит 9 Май Днём Победы!

Коментар

Колегите поздравяващи се за победата от каква националност са ?
                  Историята, до колкото е достоверна показва че в тази война ние (българите и България) сме победени...
                  Честитите победата на тези които са ни победили ? Това малко извратено ми се струва...
                  Или края на Втората война ?
                  Ако е за войната и аз ще честитя, но не в тази тема и този контекст. И най-важното, няма да честитя на руски език.

Коментар

Хм, някои казват, че и турско робство не е ьимало, ама аз не им вярвам.
                    А празникът е за победата над фашизма в Европа. Аз това празнувам днес.
                    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Почит към загиналите !!!!!!!

Победа или не - жертвите са над 50 000 000 И в името на какво???
                      Grand Vitra ddis 2008
                      SEAT Althea XL tsi 2010
                      Mitsubishi Canter

Коментар

Темата е за поздравления. Ако има някаква дискусия и трябва ако трябва нека, който желае да пусне друга тема, да не цапаме тази.

Коментар

Първоначално публикуван от dimkaraganchev Преглед на мнение
                          Хм, някои казват, че и турско робство не е ьимало, ама аз не им вярвам.
                          А празникът е за победата над фашизма в Европа. Аз това празнувам днес.
                          Лошото е че комунизма специално в България взе повече жертви от победения фашизъм.
                          Grand Vitra ddis 2008
                          SEAT Althea XL tsi 2010
                          Mitsubishi Canter

Коментар

Лошото за нас българите са жертвите, които ние сме дали във Втората война. А ние сме ги дали благодарение на дупедавците обърнали резбата, преди това сме имали умни политици и не сме проляли капка българска кръв, въпреки бушуващата световна война... лично аз съм загубил прадядо някъде по сръбско, при българо-руското правителство.
                            Това, че руснаците празнуват свой личен празник, не значи автоматично, че е и наш празник.
                            Не можеш да опазиш света от войни, а след 45-та са умрели не по-малко милиони хора по света в локални войни.

Ама сега се сещам за една руска поговорка:
                            "Курица не птица, Болгария не за граница"

Коментар

Edit: Мислих и написах, ноо отново честит празник на вскички. Не е ден само на Европа защото войната се е водила на 4-ри континента.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
                                Лошото за нас българите са жертвите, които ние сме дали във Втората война. А ние сме ги дали благодарение на дупедавците обърнали резбата, преди това сме имали умни политици и не сме проляли капка българска кръв, въпреки бушуващата световна война... лично аз съм загубил прадядо някъде по сръбско, при българо-руското правителство.
                                Това, че руснаците празнуват свой личен празник, не значи автоматично, че е и наш празник.
                                Не можеш да опазиш света от войни, а след 45-та са умрели не по-малко милиони хора по света в локални войни.

Ама сега се сещам за една руска поговорка:
                                "Курица не птица, Болгария не за граница"
                                Вярно че е хубаво всеки да има мнение и да може да го изкаже , ама твоето взе да прилича повече на о.иране !
                                По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X