Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам да благодаря на ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Искам да благодаря на ...

Тъй, ся! Във форума съм научил много полезни и любопитни неща. Има потребители, чиито мнения са ми помагали пряко, направо директно.
    Искам да благодаря на targata , за темата и мненията му в нея. Темата за въжетата.
    Искам да благодаря на Ясен , за темата за акумулаторите и мненията му в нея. Отделно за всеки отговор на въпросите ми на ЛС.
    Благодаря ви!
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

От: Искам да благодаря на ...

Само на тях ли бе?

Аз мога да благодаря на много хора тук, и да искам-не мога да ги изброя всичките, толкова много съм попил от форума. Това окачвания, това газови уредби, това заваръчни чалъми, това.........

Най-ценното обаче е това, че се научих да мисля и да обмислям проблемите. И като говоря да не използвам готови фрази и клишета, а всичко което излиза от устата ми да е предварително обмислено, и съобразено със събеседниците.

Мога със сигурност да твърдя, че форума промени доста сериозно начина ми на живот, нещо с което се кефя.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: Искам да благодаря на ...

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Само на тях ли бе?

Аз мога да благодаря на много хора тук, и да искам-не мога да ги изброя всичките, толкова много съм попил от форума. Това окачвания, това газови уредби, това заваръчни чалъми, това.........

Най-ценното обаче е това, че се научих да мисля и да обмислям проблемите. И като говоря да не използвам готови фрази и клишета, а всичко което излиза от устата ми да е предварително обмислено, и съобразено със събеседниците.

Мога със сигурност да твърдя, че форума промени доста сериозно начина ми на живот, нещо с което се кефя.
      Добре де, и на теб за ракията, с която ще черпиш другата седмица. И кафето.
      Е сега имаш възможност да благодариш.
      Идеята е, че обясняват как и защо е така. Казах, че и аз съм научил много. Хайде да не се повтарям.
      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X