Ето, че колкото и добре да живее човек все някога идва момент в който се жени...
На 20 Октомври 2007 и аз минах през този ритуал, моменти прекрасни и незабравими, малко посолени от студеното време но за щастие поне преди обед не валя
Ето ни на влизане в ритуалната зала все още свободни хора

Приятната женица в Ритуалната зала ни обяснява някой нещица за брака като институт...

От тук се почна с пиенето...къде ли ще му излезе края

Все още непровъзгласени за едно цяло...

Е тук вече е видна носталгията по свободните дни, вече сме скрепили брачен съюз и носим халки

Снимка с родата...

Въпреки интелигентното ми излъчване и под крехкия ми външен вид се крие дългогодишен щангист и сега е момента да си напомня за силата на духа
(здрав дух - здраво тяло)

Много държах на църковен брак, и ето тук мигове от Светото тайнство венчание...

Е и в църквата не минава без хапка и пийка

Сега скланяме глави пред Господ, молейки се за хубави неща

Вече семейни и с Божията благословия

Отново пиене, че и на екс...

За сватбеното тържество се погрижиха любезните ни домакини от Холидей Ин в Бизнес парк София, не пестяха хора средства и сили за да направят момента наистина тържествен и незабравим

На 20 Октомври 2007 и аз минах през този ритуал, моменти прекрасни и незабравими, малко посолени от студеното време но за щастие поне преди обед не валя

Ето ни на влизане в ритуалната зала все още свободни хора

Приятната женица в Ритуалната зала ни обяснява някой нещица за брака като институт...
От тук се почна с пиенето...къде ли ще му излезе края

Все още непровъзгласени за едно цяло...
Е тук вече е видна носталгията по свободните дни, вече сме скрепили брачен съюз и носим халки

Снимка с родата...
Въпреки интелигентното ми излъчване и под крехкия ми външен вид се крие дългогодишен щангист и сега е момента да си напомня за силата на духа

Много държах на църковен брак, и ето тук мигове от Светото тайнство венчание...
Е и в църквата не минава без хапка и пийка

Сега скланяме глави пред Господ, молейки се за хубави неща
Вече семейни и с Божията благословия
Отново пиене, че и на екс...

За сватбеното тържество се погрижиха любезните ни домакини от Холидей Ин в Бизнес парк София, не пестяха хора средства и сили за да направят момента наистина тържествен и незабравим
Коментар