До: Да ви е честит първият сняг!
Ха честито!
Мен първия ми "джипов" сняг ме завари извън пътя в люлин планина.
На добре ще да е.
Пък уж за малко, и да проверя как/дали се минава на леко влажно, от Драгичево до Бонсови поляни.
И да взема баш днес да объркам завоите около бившото поделение, хем съм с GPS. Бонсови поляни нанай!
Отцепих към Мало бучино, а през това време времето съсвем си .....
.
А аз с гуми за мъгла. В мъгла (от снега). Без лебедка. Сам (е, двама души ма с едно МПС).
И за сефте на всичкото отгоре. Без инструменти за копане, сечене, рязане и т.н.
Ама минах.
Без да закъсам при това. С леее-кички приключения само на едно място. А на 5 метра от мен се мъдреше паркирана някаква Нива (бързо да си казва кой е!). Е, пъплих доста време по нанадолнището на първа бавна, на моменти и на спирачка, да се не лъзна.
А в гората и шума нападала. И едно лигаво...
НЕкой има пръст в тая работа ше знаете.
Ха честито!
Мен първия ми "джипов" сняг ме завари извън пътя в люлин планина.
На добре ще да е.
Пък уж за малко, и да проверя как/дали се минава на леко влажно, от Драгичево до Бонсови поляни.
И да взема баш днес да объркам завоите около бившото поделение, хем съм с GPS. Бонсови поляни нанай!
А аз с гуми за мъгла. В мъгла (от снега). Без лебедка. Сам (е, двама души ма с едно МПС).
И за сефте на всичкото отгоре. Без инструменти за копане, сечене, рязане и т.н.
Ама минах.
Без да закъсам при това. С леее-кички приключения само на едно място. А на 5 метра от мен се мъдреше паркирана някаква Нива (бързо да си казва кой е!). Е, пъплих доста време по нанадолнището на първа бавна, на моменти и на спирачка, да се не лъзна.НЕкой има пръст в тая работа ше знаете.

че ти се пие
бира

Коментар