Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Човек дори и добре да живее накрая се жени ( Бракуваха Търтея )!!! ЧЕСТИТО!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Човек дори и добре да живее накрая се жени ( Бракуваха Търтея )!!! ЧЕСТИТО!!!

Стяга ли халката?

Честито!!! Бъдете щастливи!

П.п. Вени е прав.
    Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

От: Човек дори и добре да живее накрая се жени ( Бракуваха Търтея )!!! ЧЕСТИТО!!!

Много благодаря младежи и младежки
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Честито Петьо! Желая ти дълъг и щастлив семеен живот!

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
          . Търтьо, надявам се добре да си си изиграл картите. Аз се спазарих, това да е последната дандания. .... не им дадох да гъкнат нито ..., нито за ......
          П.П.... поне, така си мисля, ама ся кат са замисля... мамка му, май ме прецакаха!
          Да се самозалъгваш.... до кога да се замолъгваш...? Май почна да ти проблясва...
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
            Да се самозалъгваш.... до кога да се замолъгваш...? Май почна да ти проблясва...
            Ето за това, Гена, такива като нас не ни канят на сватби. Е, мен поне, с едно-две наум ми пращат поканата.
            Търтьо- братче, споко. И бракът, като всяко нещо, си има цака. Приемаш губещата страна- пичелиш, искаш все да си отгоре- губиш.
            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
              Ето за това, Гена, такива като нас не ни канят на сватби. Е, мен поне, с едно-две наум ми пращат поканата.
              Търтьо- братче, споко. И бракът, като всяко нещо, си има цака. Приемаш губещата страна- пичелиш, искаш все да си отгоре- губиш.
              Тропчо, има и по-лошо бе, брат! Веднъж ме каниха за кум. И ме поканиха по телефона баш като въртях едни скари на оффроуд-пикник... Ама... то и Търтьо ще разреди още повече разходките....
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Честито ! Живи , здрави и много щастливи
                Uaz 469 2.4 D MB
                KTM 600 ROTAX
                Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
                Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9

Коментар

Честито!

Коментар

Честито! Поздрави!

Коментар

Честито!
                      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X