Честит Ви Св.Валентин.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Св.Валентин
Свий
X
-
От: Св.Валентин
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеЧестито на всички католици празника!
Аз следобед ще зарязвам!!!0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнениеИ ако някой все още си няма половинка за празника, нека си вземе литър !МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеБраво има още БЪЛГАРИ!Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнениеПредпочитам Трифон зарезан -няма нужда от цветя
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеТова по какъв повод го казваш?0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнениеПо повод на това че в БЪЛГАРСКИЯ църковен календар няма такъв светия. А от друга страна че умишлено ни поамериканчиха, потурчиха и т.н. И между другото на някаво спецялно отношение ли трябва да се радвам от вас господин модератор, защото го забелязвам, особенно в последните ми няколко поста който вие изтрихте. Не се оплаквам, но мисля че има различно отношение спрямо различните колеги, което не е само мое мнение.Извинявам се за спама, вече не се здържах.Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...
Коментар
-
Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнениеПитах, защото поне аз разбрах точно обратното. Колкото до "спецялното отношение" ще трябва да се напрегнеш повече от обичайното повсеместно блеене и може и да забележиш нещо.0898532785-КИКО
Коментар
-
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеЧестито на Вальо (drukman) ако празнува, както и на всички други именници!!!
10 Февруари
Св. Харалампий /ПП на пчелари, градинари и овощари/,
наричан още „Чуминден”, защото се празнува против чумата. В църквата се носи шишенце мед, който после се намазва на хляб или питка и се раздава на съседи и близки.От меда се пази през цялата година и се използва за лекарство.
На този ден имен ден празнуват Валентин, Валентина, Валя, Ламби, Хараламби, Пейо
А днес: Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар