Имам си студентка. Дъщеря ми я приеха в Пловдивския университет - археология! Та, дупе да ми е яко . Какво ме чака още не знам, ама сигурно ще е много! Някой следвал ли е археология и ако да- да даде някакви инструкции..моля!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Имам си още един дерт и радост!
Свий
X
-
От: Имам си още един дерт и радост!
Е...вие сте си от ПЛ...така че ,няма квартири,няма месечна издръжка всеки месец ,допълнително ток,вода,отопление,така че споко.По скоро завиждам за началото на студентския живот,а..... специалността няма значение.......Аз разбрах какво съм учил две години след като завърших,понякога се събуждам облян от пот и с натрапчивата мисъл че имам изпит а не познавам преподавателя,и още по лошо че той мен пък изобщо.Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
Анатолий Пейчинов o8875о9815
https://dvrbg.com/
Коментар
-
Да е жива и здрава и само шестици да ти носи! Дето казва Ронин, няма да имаш разходи за квартири и пр. и ще си е в къщи..
В началото аз бях доста дезориентиран, но като си научих стаите и часовете, се пуснах по течението и за няма и един семестър си бях доста в час с нещата.. Така, че няма за какво да се притесняваш..
Коментар
-
Да ти е жива и здрава студентката, Дани! Хич не я мисли, тя ще се оправи. От теб се иска само финансиране. Ние вече сме в трети курс. Нито знам какво точно учи, нито мога да и запомня предметите. Горе-долу зная кога са и сесиитеИ летен стаж си уреди, и работа и предложиха. И всичко това без да се налага да я държа за ръчичка. Така, че..споко! Днешните деца са Оправни
Коментар
-
Честито, Дани.
Може би това, че си е у дома, не е в плюс - така липсва възможността за пълна самостоятелност, и възможните положителности от научаването на сложността на това - да си сам срещу течението...
Ама от друга страна, всичко останало е в плюс..
Дето вика Румбата - дупе да ти е яко...
Пак честито!
Коментар
-
Честито и от мен, Дани. Да е жива и здрава..!
А, относно съветите.: веднага ти давам един съвет:
-Давай и по 1000лв. на месец, и да се оправя....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Честито !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар