Честит празник труженички и труженици.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Честит Ви 1ви май-ден на труда
Свий
X
-
От: Честит Ви 1ви май-ден на труда
Какъв труд бе хора, днес се мързелува, след седмица и 2 работни дни...аз лично няма да работя...имам огромна нужда от почивка и ще си я направя! Да не забравяме все пак, че ни чакат дни за боядисване на яйца, за дроб-сърми, за салати и обяди с фамилията, да ме прощават мъжете, ама всичко това си е труд, варене, печене, рязане, слагане, вдигане, миене на съдове...оффффф, искам да си почина преди пак да се впрегна....Иначе ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! БОГ ДА Е С НАС И ДА НИ ПОМАГА ВЪВ ВСИЧКО!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнениеКакъв труд бе хора, днес се мързелува, след седмица и 2 работни дни...аз лично няма да работя...имам огромна нужда от почивка и ще си я направя! Да не забравяме все пак, че ни чакат дни за боядисване на яйца, за дроб-сърми, за салати и обяди с фамилията, да ме прощават мъжете, ама всичко това си е труд, варене, печене, рязане, слагане, вдигане, миене на съдове...оффффф, искам да си почина преди пак да се впрегна....Иначе ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! БОГ ДА Е С НАС И ДА НИ ПОМАГА ВЪВ ВСИЧКО!,аз как помагам на жена ми
Честит празник на всички трудолюбиви хораYAMAHA WR450F
Коментар
-
Честит празник на всички празнуващи и работещи днес!/за менбеше 13 часа работен от 3.00 до 16.00 днес следобяд със служебен пробег от 960км.егати и късмета/
Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Честит !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар