А да съм жив и здрав- то 40 години не се празнувало, но живот и здраве да е и да се виждаме по-често по калните трасета 

Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Честит ми рожден ден :)
Свий
X
-
От: Честит ми рожден ден
Ма ти пак навреме каза,че имаш ЧРД,сакън да не мине някой през деня та да почерпиш.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеА да съм жив и здрав- то 40 години не се празнувало, но живот и здраве да е и да се виждаме по-често по калните трасета

Да си здрав,прав,корав,касмет и
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
То за 40 нали не се черпи, бе- винаги си добре дошъл, Ти и всички мои Приятели, които безкрайно уважавам!Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеМа ти пак навреме каза,че имаш ЧРД,сакън да не мине някой през деня та да почерпиш.
Да си здрав,прав,корав,касмет и
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Не бе Борко,черпи се ама несе празнува.Вервай ми,вече сме ставали на 40.Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеТо за 40 нали не се черпи, бе- винаги си добре дошъл, Ти и всички мои Приятели, които безкрайно уважавам!
ТОЙОТА в РЕЙНДЖЪР стъпили на ПАТРОЛ Y 60
Г 230Е
Г 500 0887 390 703
Коментар
-
То при теб не беше ли миналия век?Първоначално публикуван от svilenst Преглед на мнениеНе бе Борко,черпи се ама несе празнува.Вервай ми,вече сме ставали на 40.
На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар