Мислих дали да не пиша в почти едноименната тема на Стефан, но реших, че Таран си заслужава нова тема. Не за друго, но все пак прави моя джип и аз трябва да му благодаря в моя тема. И това и ще направя. Благодаря Илияне за перфектната работа, която си свършил. Благодаря за това, че когато работиш мислиш ..... за това, че когато нещо не ти харесва проявяваш инициатива и го корегираш. Благодаря! Бъди жив и здрав и ако аз мога да ти бъда полезен с нещо винаги ще съм на среща. Благодаря!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какви ги върши Taran II
Свий
X
-
От: Какви ги върши Taran II
Жоро,няма за какво да благодариш,просто гледам да свърша работата за която ми се плаща по възможно най-добрия начин.Имам снимки от процеса на работата и като ми остане време ще кача,ма забравих да я снимам завършинаджипката.
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
-
От: Какви ги върши Taran II
Ето и малко снимки.Жоровата фероза с ръждички тук-там.После аз си неМАх работа и ги изрязах,после ги закърпих,грундирах,където е нужно изкитвах,където не просто изпръсках с шагрен.После грунд,боя сглабяне и Ферозата пак в гората,за проверка на качествата на лака.
Тук е мястата дя отбележа,че един от колегите на Жоро е магьосник електриджия,за половин ден оправи ужасния бъркоч със задните светлини на ферозата-работа,която аз вероятно щях да влача два дни (не се разбираме много с тоците).
Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар