Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Айде пийте по едно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Айде пийте по едно

Да ви е живо и здраво и само да ви радва!
    LZ1ZAH

Коментар

Да ти е жив и здрав.

Коментар

Да ви е живо и здраво хлапето!

И на Тати да му е здрава гърбината, да му се радва и да го слуша
        Show must go on!
        LZ1VES

Коментар

Честито. Да Ви е жив и здрав. И да стане велик мореплавател.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          -----------------------------------------------
          0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
            ...

Мальк излезе тоя малкия,2795 и 49 см
            ...
            Пийте,пийте,а аз ше се мьча тука
            Ехааа, чудесна новина! Да ви е жив и здрав и само радостни кахъри да ви носи (жени, коли, яхти...). Нека малкият мъж, винаги да качва остро с бързата си лодка, срещу най-хубавите cheerleaders в цялата калифорнийска околия.
            Асене, от мен да знаеш- тоя "малкия 2795 и 49 см" ще ти е майстора. Стягай се.
            НАЗДРАВЕ.

P.S.
            Ти, защо не се занимаваш с безопасни неща, като примерно щорм 11 бала, а присъстваш на ужасия, като раждане?
            There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
            No wahalla.

Коментар

Честито , отивам за още една бира
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Еее то тука вече сигурно всички са се напили! Ама поводът си заслужава!

Честит да ви е бебокът! Винаги така да ви радва, Голям мъж да стане и да се слушате! А как го кръстихте?
                Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                A2 (+)

Коментар

ЧЕСТИТО !!!
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Честита радост !!! Много да ви радва !!
                    ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                    WJ 4.7

Коментар

Ще пия довечера може да же и повече от едно.
                      Пожелавам на малкия хубостник да пие повече, здраво да суче и да надмине баща си!

Наздраве!
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Много ми кеф от такива новини ! Жив и здрав да е мъника! Голям да порасте за радост на мама и тати!
                        И все пак ще бъде ли българче?

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
                          Много ми кеф от такива новини ! Жив и здрав да е мъника! Голям да порасте за радост на мама и тати!
                          И все пак ще бъде ли българче?
                          Е, че какво да бъде друго? Брат му на 3 години една дума на английски не знае. За ЕГН, паспорти и другите неща-веднага. То си е българче родено зад граница. Тя и мойта щерка е така.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            Е, че какво да бъде друго? Брат му на 3 години една дума на английски не знае. За ЕГН, паспорти и другите неща-веднага. То си е българче родено зад граница. Тя и мойта щерка е така.
                            Адмирации! Държавата може да е кофти, но страната ни е страхотна.

Коментар

Кой па не пине верно едно!
                              Честито.
                              Голям да порасне. Да е здрав и весел.
                              Лодка...тати ще му купи.
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Джордан ще се казва,че в рода на майка му е пьлно с Йордановци и викам си да им направя кефа.Йордан ще се чудят от кьде им е дошло на тия тук,а Джордан ще им е лесно.

За майтап големия верно не знае дума английски,сега ще го пускаме на градина за да научи езика.За паспорта ще видим - с американския не му правят проблем като ходи в Бг,но като влиза с Българския искат един куп документи,като излиза пак така и като ще си тровя нервите с тия........май ще му се наложи да е Американец само,а като отрастне да се прави на какьвто иска.В закона едно пише,те на летището друго му искат,тьлкуват си го как си знаят,а с Американския нека си тьлкуват каквото им дойде на ум да ги видя.

Много искам да е с Българско гражданство,но ако това ми сьздава само проблеми ще си ги спестя.

А иначе раждането беше весело,дрьпнаха ми един стол зад задника и ме инструктираха като ми омекнат коленцата да си седна.Всичко живо се облече в зелено,едни маски едно чудо,рькавици,ботуши............бее викам си,тука голямо меле ше става,а мен ме оставиха цивилен.Не е като буре в морето,тук контрол няма еле тьща ти ако е тук както беше предния пьт,пууууууу после вика извинявай,щях да я оставям да се прибира пеша разиришли.Ми като ми е интересно какво да правя,пьрва линия в борбата.

При второто е майтап,вече имам опит.Спят и двамата в момента,а аз обрьщам хастара на тоя нет да тьрся трето возило за семейството.

Брат,донеси една бира поне или нещо в малка бутилка да жулна,че ми изгоря душицата.Купи и едни цигари,е така да има.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X