Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви ги върши taran

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какви ги върши taran

Преди месец се разбрахме да пооправи една ръждива корейска кочина. В общи линии за парите, и за срока.
    Хубаво, ама клиента дойде 10 дни по-рано от датата. Тарана не каза нищо, взе я. Уж се спазариха нещо. После времето се скапа, не знам как я е правил, забави се само няколко дни. Взех я при никакво осветление, и очите ми вече не стават, изглеждаше прилично, закарах я по тъмно, нямаше какво да се гледа.
    На следващия ден собственика я гледа - гледа, после почна да грухти. Оказа се - от кеф. Оказа се че всичко е изчукано и прелято като във фотошопа, и Тарана е свършил примерно 15% повече от уговореното, за което не поиска повече пари. Беше ми казал че нещо не му харесало, и го доправил както могъл. Не бях в темата, не обърнах внимание.
    След още два часа зарязахме колата на хубаво слънце, собственикът я гледа отдалече, и после изтресе да се обадя още веднъж на майстора, с още една благодарност. И това при положение, че по нашите мерки руснаците са тежко капризни клиенти.
    Което и правя сега, понеже колата вече е в московския си гараж, а Аркаша още е доволен от работата на наш Таран

Модератор! Това не е реклама, а лични спомени!
    Последно редактирано от Венцислав Петров; 21-07-11, 09:45.

От: Какви ги върши taran

Какво друго да кеже човек освен "Браво" на Таран.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Как започна, викам си, назря скандал! А то... Браво, Илияне!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Може и скандал да е, сега сигурно някой се сърди. Щото там нещо си, пък след няколко месеца някой може да започне да докарва коли при тогова, а не другаде. Казах че разказвам спомени. Че някакви клиенти са консервативни, и ходят все в един сервиз, където им е харесало - не е моя работа. Аз нямам сервиз, и не разбирам от маркетинг. Човекът сам си направи име.
        Тази кола вече няма да се върне тук, не знам какво ще я правят. Друтия път ще е друга, и тамошните приятели на нашия приятел вече имат точка в гпс-а - Таран.

Коментар

Хубави спомени,за хубав човек!
          088пет722пет99
          http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
            Хубави спомени,за хубав човек!
            Да не е умрял бре...
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Да не е умрял бре...
              Пу-пу...
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                Да не е умрял бре...
                Сакън бре! Ама нали Стефан каза че не е реклама,а спомени,та за това така!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Илиян-Таран е човек с голямо Ч! То и баща му не е по различен, ама нали темата е за именника.
                  Ако искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.

Коментар

Я споделете какво точно е направил и на каква кола? Проблема с ръждата отдолу ли беше? И тази интервенция кардинално решение ли е?(мога ли да разчитам, че едно 5-6 години няма да имам проблеми с ръждата). Сега ако кажете и една приблизителна цена на ремонта, сигурно следващото ми питане ще е за телефона на Таран

Коментар

Още един глас за Тарана!
                      Запознахме се с него покрай проблема с изгнилото ми шаси. Оттогава все се виждаме по някакви "авто" въпроси и всеки път отивам с желание и си тръгвам на кеф.
                      Жив и здрав да е, както и цялото му семейство!
                      Георги Тонев

Коментар

Не знам какво е направил. Мразя да ми светят додето си таковам гайките, и не светя да колеги.
                        Цивилна шосейна кочина, карана на офроуд, и въртяна между балюстрадите на магистралите на два континента, в състояние "мазен каскет". Сдаде ми я в състояние "готова за продаване". Не за Горубляне, наистина без измама.
                        Последно редактирано от Стефан; 22-07-11, 02:31.

Коментар

Брех,ше ми излезе име,после шЪ са чудя как да го оправдавам.Благодаря за добрите думи...
                          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X