Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поздрави за форума!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поздрави за форума!!!

От много време чета този прекрасен форум изпълнен с ЖИВЕЕЩИ хора,а не съществуващи!Доста време ми трябваше докато се престраша да започна и аз да участвам За щастие най-после намерих сродни души с бурен дух и желание за приключение!Бъдете живи и здрави!
    За мен:
    Уча и когато намеря работа бачкам в Италия,ако някой е намислил да минава през Италия да свирка!!!(Живея в северната част в гр.Падуа на 33км от Венеция,дори и да не минавате точно през моя град мога да направя една разходка с колата до 200км)
    П.С.
    Дано не съм оплескал раздела.

От: Поздрави за форума!!!

Добре дошъл !!!

Коментар

Добре дошъл сред нас. Ако имаш бензинец в кръвта тук ще ти е интересно.
      А форума не е само автомобилен, както може би си забелязал. Има теми за всяка една област от живота. Даже когато през деня стане някакво по-интересно сбитие си казвам: "Довечера във форума ще прочета за какво става въпрос"...
      Има много интересни теми, страшно много техническа информация(няма недискутирани и неразчепкани автомобилни въпроси), и не на последно място има мнмого знаещи и можещи участници. Определено има какво да се научи оттук.
      Още веднъж добре дошъл.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добре дошъл в Офроуд България, Симеоне!
        От поста ти виждам, не допускаш правописни грешки, това е добро начало за представянето ти във форума
        Радвам се, че форума ти допада като съдържание и участници, но бъди готов да поемаш и удари под кръста, не всички тук са с добри намерения;-), но повечето са Пичове и половина, винаги готови за приключения и взаимопомощ!
        Успех и много нови приятелства и пътувания ти пожелавам благодарение на форума!
        Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
        Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Благодаря на всички писали за топлото посрещане!Живи и здрави!

Коментар

Добре дошъл във форума...Интересен е форума, пълен с добри хорица..
            За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
            Honda Dominator 650
            088ЧЧ93979-->Борис
            0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X