Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гугъл търси доброволци от България за Street View Trekker

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Гугъл търси доброволци от България за Street View Trekker

    Екипът, който стои зад Google Street View, готви следващия си голям проект, в който ще въвлече много съмишленици. Целта на Гугъл е да направи максимално подробни карти с изгледи, които да включват и места от дивата природа по цял свят. За да успее в начинанието си, наречено Google Street View Trekker Projects, обаче Гугъл ще има нужда от помощници. Те ще бъдат селектирани и след това оборудвани. Оборудването включва т.нар тракери – техника за измерване и заснемане, които се монтират върху превозните средства и специални раници за хората, които ще изберат да заснемат трудно достъпните места сред природата.
    Ако сте представител на организация като например туристическо сдружение, организация с нестопанска цел (НПО), правителствена агенция, университет или изследователска група, можете да се включите в Google Street View Trekker и да заснемете ваши любими места или такива, които винаги сте искали да посетите. Така ще можете да помогнете за развитието на полезни приложения на Google Maps.

    За да се включите в интересната мисия – сътрудник на Google Street View Trekker, трябва да се регистрирате онлайн като попълните формуляра на Гугъл ето от тук.

    В момента процедурата по кандидатстване е отворена за ограничен брой държави (общо 35), една от които е България. Това добър повод да се задействате и включите в тази инициатива, с която ще можете да опознаете интересни пейзажи.
    Първият „тракер“ на Гугъл – Rob Pacheco, вече се справи със задачата си. Той стартира през август 2013 от Хавай, заснемайки дивите гори, потоци от лава, кратери и какво ли още не на островите. Изображенията, които е предоставил той ще могат да бъдат видeни съвсем скоро. Те са събрани след над 70 километра, изминати по 26 пътеки.

    Взето от ТУК
    LZ1ZAH

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X