Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Деца в зоопарк
Свий
X
-
От: Деца в зоопарк
Абе, някои от тях откровено искат да си похапнат дечица, май...Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнениеИначе си личи как агресивни животни искат да си играят..
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Много добро, благодаря за споделянето!
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Те и домашнити котета много много не ги слушат главите.. 😄Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеАбе, някои от тях откровено искат да си похапнат дечица, май...
Коментар
-
Котараците почти всичките- няма нищо общо с играта.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеАбе, някои от тях откровено искат да си похапнат дечица, май...
Sent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Преди много години в софийския зоопарк тригодишната ми дъщеря се прехласва пред клетката на леопарда: "Аууууу, кво гнямо (голямо) маци ?" А дзверо както си лежеше, изведнъш грациозно се изсули от "лежанката" си и току застана до решетката, наострил уши-мустаци, вперил един такъв поглед и се облизва, даже рефлекторно си придърпах назад дететоПървоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнениеКотараците почти всичките- няма нищо общо с играта.
Гледам и тука на 36-37-ма секунда от клипа родителят замалко да изпусне камерата.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Сестра ми като е била малка на 8 години, в Софийския зоопарк сестра ми прескочи оградата мушна ръка през решетките и успя да погали тигъра, не ме питайте как се покачи адреналина тогава на нашите
, слава Богу нямаше инцидент но...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар