Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как изглеждат 200 калории

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как изглеждат 200 калории

.

...................................................................................................................................................... ...............

Ние всички знаем, че някои храни са с много по-високо съдържание на калории, отколкото други,
    но колко от нас знаят какви са всъщност, как изглеждат и каква е разликата?
    Тук сравняваме най-популярните продукти, с участието на 200 калории във всяка една!
    Имайте предвид, че възрастен човек, трябва да консумира дневно около 2000 калории.

...................................................................................................................................................... ..............

Броколи ( 588 гр. = 200 кал.)

Моркови (570 гр. = 200 кал.)

Кока-кола (496 мл. = 200 кал.)

Ябълки ( 385 гр. = 200 кал.):

Консервиран зелен грах (357 гр. = 200 кал.)

Грозде (290 гр. = 200 кал.)

Пушено пуешко (204 гр = 200 кал.)

Яйца (150 гр. = 200 кал.)

Паста (145 гр. = 200 кал.)

Авокадо (125 гр. = 200 кал.)

Консерва риба тон (102 гр. = 200 кал.)

Чизбургер (75 гр. = 200 кал.)

Картофи (73 гр. = 200 кал.)

Кекс (72 гр. = 200 кал.)

Кренвирши (66 гр. = 200 кал.)

Кашкавал (51 гр. = 200 кал.)

Сникерс (41 гр. = 200 кал.)

Чипс (41 гр. = 200 кал.)

Бекон (34 гр. = 200 кал.)

Масло (28 гр. = 200 кал.)

..................

Източник

..................

.

От: Как изглеждат 200 калории

Я сега покажи как и за колко време е изгарят 2000 калории,че все се чудя кьде ми се губят моите
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Я сега покажи как и за колко време е изгарят 2000 калории,че все се чудя кьде ми се губят моите
      ето тук дават как се изгарят 200 калории, умножаваш по 10 пъти и ще разбереш загадката
      http://tq-jenata.com/index.php?optio...onus&Itemid=11

Коментар

Много е важно от къде идат калориите.Щото от бекон е едно,а от захар и тестено е друго.Ма темата е много дълга и няма нищо общо с тази,а и аз не съм достатъчно компетентен за да съветвам другите.Със сигурност обаче във форума има такива хора и ако случайно видят темата би било полезно за всички да се направи една нова тема кое и как да се яде и защо.
        Майкъл от мен за поредната тема.
        Няма страшно в умирачката...
        Страшното е да си жив!...

Коментар

Безумно е да се гледат диети, сметки и упражнения в женските списания. Няма как човек, който тежи 150 кг и човек, който тежи 50 кг. да изгаря еднакъв брой калории за 15 мин. качване на стълби примерно.
          Също няма как човек с 30% мазнини на едни и същи килограми с човек имащ 10% мазнини да гори еднакво калориите. Има няколко начина да се сметне относително точно базовия метаболизъм и процента мазнини в тялото и от там нататък може да се говори по темата. Всичко останало по списанията са пълни глупости за запълване на страниците.

Дали калориите идват от бекон или от тесто има значение, но зависи от целта и изборът на диета. Има варианти на нисковъглехидратни диети с доста мазнини и при тях няма проблем да хапваш бекон в разумни граници. Има диети (примерно с въглехидратна ротация), в които може да си хапваш тесто в някакви дни. Зависи от избора и всичките работят. Ако е за отслабване бих избрал най-малко натоварващата организма, защото може да се прави по-дълго време, а ако целта е разумна и цял живот.

Коментар

40 грама чипс се равнява на половин час колоездене

Ше ми се отвьрти вьртелото от вьртене ако трябва да го горя така,аз толкова с колата не минавам за един обяд само.

Вьпроса за мен е - кьде ми отиват моите калории - колело не карам,не танцувам прав,стьлби за 15 минути........има да ги тьрся тук цяла седмица............има нещо гнило в сметките.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Ше ми се отвьрти вьртелото от вьртене ако трябва да го горя така,аз толкова с колата не минавам за един обяд само.

Вьпроса за мен е - кьде ми отиват моите калории - колело не карам,не танцувам прав,стьлби за 15 минути........има да ги тьрся тук цяла седмица............има нещо гнило в сметките.
              ами сигурно прекаляваш със секса

Коментар

Прекалено много ти е чистия въздух .. а, и ти е малко пиенето

Коментар

Твойто Босе е в режима, пък и на борда едва ли ядеш мазни вратни пържоли с 1 кофа картофи за гарнитура.

Затова с Брато може да се завирате в такива ниши дето аз, а и повечето хора от форума може само да надникваме

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                    Твойто Босе е в режима, пък и на борда едва ли ядеш мазни вратни пържоли с 1 кофа картофи за гарнитура.

Затова с Брато може да се завирате в такива ниши дето аз, а и повечето хора от форума може само да надникваме
                    Венци .. яде яде Босето .. стига да има кой да ги уйдурдише пържолките .. виж вече прАжениот компир .. ще има да почака докат е на лодката. Такова и овързан кат египетска мумия на марината не се наемам да правя.

Майкъл, да ни прощаваш за оспамването на темата ти, ама пусто важни неща захванахме - здравето капитанско
                    Последно редактирано от Slick; 29-07-13, 21:31.

Коментар

Пържените картофи с консервата риба тон/че за какво от консерва като тя си плува в морето / не ги кльопаме,всичко друго е яко в менюто / еле последните 5 / редовно го нагьваме и нищо,15 минути стълби за единия чипс.......ми то за 3 бири с чипс ще има да трамбовам цяла вечер по стъпалата после.

Не вярвам аз,май повече се изгарят от това дето го пише.И не е от секса.Това като ония виц за свинята с половинчасовия оргазъм,тя що не е като змия тогава?

има нещо гнило тука
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X