Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ръчен кит убиец.
Свий
X
-
От: Ръчен кит убиец.
Поиграх си, добро е..)
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЖоре това за деца , не за дърти.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеДъртите са просто деца на по няколко десетилетия. Едно девойче наскоро ми докопа телефона и ми инсталира игра, която в Google Play са я обявили за аудитория "Low maturity". Всеки ден в метрото си я играя и съм станал много добър.Питаш ли ме как се учи човек на 40 и години как да кара компютър и в частност форума .
Последно редактирано от aldr; 26-06-13, 15:16.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеЛесно вие на младите - на компютъра от преди да проходите.Питаш ли ме как се учи човек на 40 и години как да кара компютър и в частност форума .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнениеНе трябва ли да е "дресиран кит убиец". Подозирам, че на руски е "Ручной кит убийца".
Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеЯсене, ама ти си от междинната група-дето са получили компютърни познания със средното си образование.
Коментар
-
Маалиии, от един прост "кит-убиец" стигнАхте до нивото на образованието в миналия век и наши дни......
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от Сианга Преглед на мнение.. Подозирам, че на руски е "Ручной кит убийца".
Неверное предположение..
.. прирученный, все таки...
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПО-скоро питомен трябва да се преведе.
НАЙ-точно може да се преведе като дресиран, ако трябва да сме точни.
Коментар
-
Калин - О88 б579I9I
Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар