Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стелка зарежда телефон

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стелка зарежда телефон

http://fakti.bg/technozone/68997-ste...rejda-telefona
    Това ако е вярно, повече зарядно не ми трябва. Ще си тичам и ще си зареждам телефона, без проблемно.

От: Стелка зарежда телефон

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
    http://fakti.bg/technozone/68997-ste...rejda-telefona
    Това ако е вярно, повече зарядно не ми трябва. Ще си тичам и ще си зареждам телефона, без проблемно.
    Интересно,обаче цената ....?

Коментар

Когато стигне до серийно производство, ще струва $100 ($120 извън Щатите).
      След година, две ще е по - евтина. НАДЯВАМ СЕ

Коментар

Интересно защо точно в стелката?

Инерционни генератори има далеч по-прости и ефективни, просто си го закачаш някъде по бедрото и мааш гащи. Има такива фенерчета, няма причина да не си зареждаш и телефона така.

Коментар

Не знаех, че има такива неща. По - скоро не съм се заинтересувал. Това е доста готино и удобно. (според мен)
          Ясене, можеш ли да покажеш някакво такова фенерче?

Коментар

https://www.google.bg/search?q=shake...w=1366&bih=707

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              О, сетих се. Аз имам такова което се натиска и свети. Мисля, че беше Руско.
              Дядо ми имаше една джаджа, която се закача на обувката и като вървиш, не знам какво точно правеше, но беше някакъв вид батерия.

Коментар

100 млн. стъпки ? Как са го изчислили ? Ако тежиш 55 килограма, мисля, че стелките ще издържат много повече, отколкото ако си 120 килограма.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Изчислили са го, по - някаква си тяхна формула... 55 кг и 120 кг... всичко е пак, според - зависи. (или просто са го казали, колкото да мине номерът)
                  Дюстабан ли си, нормален ли си, не знам как е. Но сигурно и зависи как стъпваш или не знам какъв е този материал, не знам .... готино ми звучи тази идея със зареждането на телефона или мп3.. или каквото и да е било.
                  Радко ние с тебе сме спортисти, на нас зарядни няма да ни трябват.

Коментар

Тия милионите за нищо ги нямат. Тя една автомобилна гума издържа примерно 10 милиона врътки и то без механика в нея.

Коментар

Не знам ама моето такова фенерче не издържа и няколко десетки "ръкоклатения", та много "спестих" от батерии...
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да не работи с някви пиезокристали тая машинка? Нещо не пише ли за принципа на работа?
                        Последно редактирано от Константин Димитров; 13-06-13, 14:01. Причина: Печатна грешка

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          Не знам ама моето такова фенерче не издържа и няколко десетки "ръкоклатения", та много "спестих" от батерии...
                          Има и свестни.

Първоначално публикуван от kodi82 Преглед на мнение
                          Да не работи с някви пиезокристали тая машинка? Нещо не пише ли за принципа на работа?
                          Едва ли. Пиезо-нещата работят добре с доста по-бързи движения.

Коментар

Има и свестни.
                            ....
                            Говоря за Сименс, уж е свестно. А може и да е рекламно, знам ли.... Експериментално да го разчастя?
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Винаги може.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X