Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рунтавелки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Рунтавелки

Първоначално публикуван от Райковски Преглед на мнение
    Я си представете, тия като готвят, колко ли косми отиват в яденето.
    Готвачите по заведенията са преобладаващо мъже. Колко ли косми си изял?
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Готвачите по заведенията са преобладаващо мъже. Колко ли косми си изял?
      Космите падат предимно от косата, но при тези жени, падат отвсякъде. Това имах в предвид.
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      0878 23 58 34- Радо

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
        А добре заварил Все пак индустрия за милиарди се крепи на това да бъдат красиви и желани женорята.....
        Тая индустрия я крепим ние мъжете основно, къде с наше знание, къде не.
        Но не бъдете крайни колеги - както е рекъл народа - "За всеки влак си има пътници".
        Сигурно и за този вариант на женската красота си има ценители.....
        Пък и доколкото имам наблюдения - ние мъжете май също вземаме участие в обезкосмяването на собствените си тела значително по-често отколкото преди 20 години примерно.
        Nothing comes from nothing...

Коментар

Да,защото преди 20г хората са нямали такова окосмяване като сега.Погледни на някой дядо от село ръцете,на 80% са като след епилация
          И все пак този крив свят докъде ли ще доведе?
          Наистина не е нормално жените да са космати.Имам една колежка,готина мадама,но с много твърд и дебел черен косъм.Представям си ако за 2-3 седмици няма дотсъп до козметика,дали ще плаши хората по улицата?

поздрави

Коментар

Ужас!
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Не преигравайте чак толкова!Сигурен съм че някои култови актриси и безспорни красавици от латино тип,ако не ходят на козметик редовно,няма да се различават много от тези жени на снимките.Две за които се сещам на първо четене-Салма Хайек и Катрин Зита Джонс,не ви ли харесват?Не всички са скандинавки.
              Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 11-06-13, 16:36. Причина: допълнение
              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
              Враца

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                Не преигравайте чак толкова!Сигурен съм че някои култови актриси и безспорни красавици от латино тип,ако не ходят на козметик редовно,няма да се различават много от тези жени на снимките.Две за които се сещам на първо четене-Салма Хайек и Катрин Зита Джонс,не ви ли харесват?Не всички са скандинавки.
                Всяка четвърта жена, има мъжки хормони. Въпросът е дали се поддържат, или не.
                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                0878 23 58 34- Радо

Коментар

Видях един смислен коментар.
                  Хората са измислили лазерната епилация.
                  Какво толкова се правите на ущипани. Която иска - след няколко процедури няма да има и помен.
                  Хормоните не са това което са били. А на вас като ви никнат гърди и коремите стават все по-големи? То и моя корем расте, ама какво да правя като месото е тъпкано с какво ли не.
                  Не е хубаво да се подигравате, особено когато и вас може да достигне....
                  АИГ-Заваряване ООД
                  Заваръчни апарати "DEL"
                  http://www.aigwelding.com
                  0889 522 036

Коментар

Едно време труда е направил от маймуната човек. Процеса се смята за необратим, но явно съвременната химия ще промени това.
                    И на мен ми се струва, че повечето снимки са на бивши мъже, а останалата част са резултат от фотошоп. Възможно е да има нетипично окосмение поради хормонален дисбаланс, ама до такива нива съм виждал да се стига само в тежката атлетика за девойки... Гюлетласкачките така или иначе имат бицепс колкото главата ми, така че косми по гърба не са притеснителни.

Коментар

Първоначално публикуван от mradulov Преглед на мнение
                      Едно време труда е направил от маймуната човек. Процеса се смята за необратим, но явно съвременната химия ще промени това.
                      И на мен ми се струва, че повечето снимки са на бивши мъже, а останалата част са резултат от фотошоп. Възможно е да има нетипично окосмение поради хормонален дисбаланс, ама до такива нива съм виждал да се стига само в тежката атлетика за девойки... Гюлетласкачките така или иначе имат бицепс колкото главата ми, така че косми по гърба не са притеснителни.
                      +1
                      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Мутации.........в следствие на хормонални проблеми .........направо е страшно!!!!Жената да има повече косми от съвременния "твърд"мъЖ
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Като гледам в последно време "мъжете" се епилират и гладят и космите какво да правят, заселват се където могат....
                          Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Егати и гадната работа. А някои го намират за секси 'баси! Ама за всеки влак си има и пътници де!
                            Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Познавам едно хубаво момиче с повече козина, но е абсолютно руса и не чак толкова зле, плюс краката и между тях са си добре.
                              Тези по-страшните - еволюцията е истината. Внимавайте с кой правите деца, и за всеки случай задължително хвърляйте едно око на мама и баба. Ако видите ген на мамут - спасете поколенията от ужасните последствия. Това важи и за дебелите и всички грозни, между другото. И няма мърдане и бягане от този закон, нищо, че звучи нетолерантно и неевропейски.

Коментар

ГМЖ-генно модифицирани жени.
                                LZ1ZAH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X