Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Канализацията на Дубай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Канализацията на Дубай

Не бях се замислял, но ето какво се случва с отпадните води в перлата Дубай:

http://lex-kravetski.livejournal.com/406165.html
    Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

От: Канализацията на Дубай

Лайняна история,ние първо строим кенеф и после къща,а тия са си расисти,дреме им за филипинците и индийците,но пък и плажа си е техен.
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Искаш ли да ти изнеса нагледна тема със снимки за канализацията на град Ню Йорк ?
      Последно редактирано от Goblin; 22-04-13, 18:55.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ами хайде изнеси, ще е интересно за доста хора.
        If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Искаше ми се да прочета, но не разбирам Руски..

Коментар

Някак си не ми се връзват нещата. това са около 200 камиона което прави 4000 тона! За да се наредят камионите един след друг, означава че се изпомпва на веднъж! И как най - скъпият проект на планетата няма да предвиди пречистване на всичката отпадна вода, при положение че този ресурс им е доста оскъден. Всички тези камиони ако са пълни ще имат 4000м3 вода за повторна употреба, за поливане, миене на улици.... По съм склонен да мисля, че ги ползват за изпомпване на морска вода от някакви дренажи. Много нещо е това... Супер тъпо е да купиш 200 камиона по 50 000$ за (10 милиона!!!) и да им плащаш поддръжка и заплати и горива, вместо да направиш канализация за 100 млн.
            Ами ако струват по $150 000 колкото е нормална цена за такъв камион??? Къде отива сметката?
            Последно редактирано от Адриан; 22-04-13, 19:11. Причина: Пак разсъждения
            Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

Първоначално публикуван от Адриан Преглед на мнение
              Някак си не ми се връзват нещата. това са около 200 камиона което прави 4000 тона! За да се наредят камионите един след друг, означава че се изпомпва на веднъж! И как най - скъпият проект на планетата няма да предвиди пречистване на всичката отпадна вода, при положение че този ресурс им е доста оскъден. Всички тези камиони ако са пълни ще имат 4000м3 вода за повторна употреба, за поливане, миене на улици.... По съм склонен да мисля, че ги ползват за изпомпване на морска вода от някакви дренажи. Много нещо е това... Супер тъпо е да купиш 200 камиона по 50 000$ за (10 милиона!!!) и да им плащаш поддръжка и заплати и горива, вместо да направиш канализация за 100 млн.
              Ами ако струват по $150 000 колкото е нормална цена за такъв камион??? Къде отива сметката?
              Съгласен съм че ако това им е решението, вероятно е временно и в движение.

А за нюйоркската канализация - ще пусна като си намеря снимките. Че са стари.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Съгласен съм че ако това им е решението, вероятно е временно и в движение.

А за нюйоркската канализация - ще пусна като си намеря снимките. Че са стари.
                Ако е временно решение, значи някой е допуснал грешка. Ако някой е допуснал грешка, най вероятно е да са му отделили главата от врата посредством нещо като ятаган Да е жив и здрав сгрешилият
                Автентичната тъпота всеки път надминава изкуствения интелект

Коментар

На това му се вика манталитет. Кинтите са без значение - ако ги няма е просто "малко" по-очевидно, като например в "маа'лата" на има-няма километър от мен.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това, което се чува като коментар във видеото, недвусмислено казва че това са фекални води.
                    Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Кой знае колко епидемии и болести има,как се справят с това?
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Някак си не ми се връзват нещата. това са около 200 камиона което прави 4000 тона!
                        2 000 000 "софиенци" х 0.3-.5кг веднъж дневно, е може да кажеш през ден или два ( ако някой е със запек), проста аритметика, по модерно му тилово обезпечаване или "логистика".....
                        П.П. Да не забравиш за "отпред" както и водата за отмиване, пък и за общо подмиване.....
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

А аз, да ме простите, все си мисля какво ли ще представлява една верижна катастрофа с тях..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X