Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бахамски плажни прасета

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бахамски плажни прасета

.

..................................................................................................................................

Тези невероятни прасета плуват всеки ден в кристално чистите води на Бахамските острови,
    където живеят в лукс, радват се на особено внимание и са основна атракция за туристите.
    Безкрайно щастливите прасета предпочитат белите пясъчни плажове, вкусната храна и мързелуването.
    Те са толкова позната гледка на мястото, че местните хора са нарекли района "Pig Beach".

..................................................................................................................................

.................................

Източник

.................................

От: Бахамски плажни прасета

Прилича на кадри от Горица край Варна от 2000 година, преди местните прасета да се заменят със столични

Коментар

Баси... ей така хората стават вегетарянци, ама при мен не работи .. Айде че скарата чака

Майкъл... за n-ти пък БЛАГОДАРЯ !

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
        Баси... ей така хората стават вегетарянци, ама при мен не работи .. Айде че скарата чака

Майкъл... за n-ти пък БЛАГОДАРЯ !
        Нещо се опъваш да плуваш до каката ли

Коментар

Бахама-мама....

Ако бахамците прочетат ето тази тема, ми се струва, че плажните каки ще останат без никаква компания...

Коментар

Тези на Бахамите нямат ли барбекюта, или грухчовците са защитен вид свещени животни?
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Тези на Бахамите нямат ли барбекюта, или грухчовците са защитен вид свещени животни?
              Бахамския туризъм е - прасета привличат туристи,
              нашия - хора привличат прасета

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                Бахамския туризъм е - прасета привличат туристи,
                нашия - хора привличат прасета
                Прасетата и мен си ме привличат. Обичам си ги!
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Представям си какво ще стане ако група български индиянци отиде на Бахамите да събира старо жИлязо!

Коментар

Майкъл, отново успя да ме разсмееш! Благодаря за споделянето!
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Да ме извинява Майкъл за офф -топика, но не се стърпях.
                      Много подобно нещо, но с кокошки и петли е на хавайския остров Кауай :

навсякъде са .. яйца има даже и под мантинелите на магистралата .. снесени кой знае кога и зарязани. Петлите кукуригат в идиотски часове по всяко време на денонощието. Интересното е че само на този остров е така. На другите острови са си по курниците.
                      Последно редактирано от Slick; 10-04-13, 22:59.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X