Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безсмислени изобретения

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Безсмислени изобретения

.

............................................................................................................................................

По принцип изобретателите са весели хора. Е, малко са странни, но кой ли пък е нормален в наши дни?
    Те са готини, защото мислят по-различно и от време на време вземат, че създадат нещо интересно,
    което завинаги променя живота на човечеството.

............................................................................................................................................

Имате ли нужда от някой, който да ви почеше по гърба?
    С този стил на тениската, можете да кажете на приятелите си точно мястото,
    където е влудяващия сърбеж, без да се налага да казвате, "малко наляво ... не, по-надясно ..."

Това яке идва с постоянен прозорец на ръкава, така че да имате достъп до часовника си по всяко време.
    По този начин няма да се налага да се дърпа назад ръкава, за да знаем колко е часът!

Може би ще попитате: "Каква е тази поличка?". Е, с това остроумно изобретение,
    косата ви е напълно защитена от падане на косми в храната ви и неволно изядени!

Уморени ли сте да чакате любимата ви храна да се охлади ? Ето решението!
    Този вентилатор е пригоден специално за охлаждане на храна, по време на краткото и пътуване до устата на вечеря.
    Това е само за японците, тъй като отговаря на тяхната загадъчна алчност за въвеждане на технологии.

Това устройство ви позволява да намаслите филийки, без да се зацапва нож или ръце. Готино!
    Това не е толкова глупаво. Чудя се дали следващата версия ще бъде натоварена с отоплителен уред за замразено масло.

Повечето хора намират това за жестоко, но, хей!
    Ако нямате време да се забавлявате с вашето бебе, а трябва да почиствате на къщата.
    Тук е идеалното решение за двата проблема. Така дори не трябва да се плаща на чистачка!

Тази фънки пола е с дизайн на Coca-Cola. Това не е нещо необичайно.
    Въпреки това, тя може да се отвори и се превръща в автомат маскировка!
    Това е доста удобно, ако сте сериен убиец се укривате.

Забравете батерии, жици и скъпи слухови апарати. Това устройство е здраво, водоустойчиво,
    и гарантира работа, без значение от обстоятелствата!

Ако ви е студено и сте болен, това приспособление ще ви трябва.
    Тази стилна шапка е краят на вашите проблеми! Когато почувствате, че кихането идва, просто дръпнете ролката!

Всичко в един инструмент.

Те пречат на моите обувки и в същото време ме правят да изглеждам като кретен.
    Обичам, когато хората зяпат безкрайно, докато челюстите им паднат.

Почистване без метла. Какво пък .... това със сигурност изглежда готино.

Дизайнерът на този инструмент е толкова разочарован от натискането на Ctrl + Alt + Del.
    Така се появи тази революционна дръжка.

Това е добър залог, ако имате бърз метаболизъм и трябва да се яде често, докато шофирате.
    Изобретението може би е от болен изобретател дебелак.

Това изглежда умно. Чудя се, ако тази жена трябваше да говори с някой, какво щеше да прави.

Това е забавно, но препоръчваме да не работите чак толкова много.

Така или иначе вече живеем и умираме надвесени над клавиатурите.
    А колко храна и алкохол сме изпили пред мониторите просто не е истина. Затова е измислена и тази поставка.
    Предлагаме на автора ѝ да изобрети и една шпакличка, с която да си изстържем задниците от столовете. Благодарим.

Всичко върви с USB, така че тук е ....... Няма коментари!

.....................

Източник

.....................

.

От: Безсмислени изобретения

Разсмя ме! Благодаря за споделянето!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    0878 23 58 34- Радо

Коментар

Интересно! Благодарско.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Готино,особено последното е съвсем в крак с новите технологий,..не че няма батерии ....но друго си е дамите да са в крак с новите технологии,няма да изостават Я!!!

Коментар

Жена ми искаше да ми подари затопляща подложка за кафе и др. топли напитки захранвана от USB, че докато зяпам монитора кафето ми лед хваща. Т.е. има безмислени и не чак толкова безмислени изобретения.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
            Жена ми искаше да ми подари затопляща подложка за кафе и др. топли напитки захранвана от USB, че докато зяпам монитора кафето ми лед хваща. Т.е. има безмислени и не чак толкова безмислени изобретения.
            По-добре това Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Mini-USB-Fridge.jpg
Прегледи:1
Размер:47.8 КБ
ID:5464304 но без червеното кенче, а с две зелени.
            Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X