Здравейте,колеги в последно време нямам много време да влизам във форума,но сега имам доста интересна информация.Вечерта на 8 март е паднал метеорит близо до Харманлийското село Овчарово.Първоначално си мислех,че е шега но наистина хората са чули гърмеж съпътстван със трус.Дори е регистриран труса в БАН.Свидетели са видели огромно светещо тяло което е осветило всичко и се е приземило със силен трясък.Засега все още няма никаква информация за местоположението на падането на метеорита.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Паднал метеорит
Свий
X
-
От: Паднал метеорит
Това земетресение,което е било в 18:05 не е било усетено от месните,а в 20:28 е било забелязано падащото кълбо съпътствано с гръм и тресене на земята.Но е било усетено само в селата на радиус 4-5 км о мястото където е паднало.Днес обиколих из района но не забелязах нищо.Мястото е много гъста гора с гъсти храсталаци,трудно ще бъде открито точното място.По описанието на свидетелите от 2 съседни села радиуса където е паднало въпросното огнено кълбо е 1км.Не знам какви следи би оставило въпросното огнено кълбо но си представям поне ров с диаметър 10-15 метра.0885719173-Красимир
Коментар
-
И вътре зелени човечета поркат червено вино и пекат пържоли - ловджиите от местната дружинка.
Коментар
-
Мястото би могло да се огледа със радиоуправляем летящ модел със камера,ако се намери такъв де!!!!Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!
А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd
Коментар
-
Вече знаеш къде е паднал предполагаемо място с радиус, следва:
Да установиш как да го идентифицираш и да го намериш
По света някои се занимават с такъв бизнес и печелят добре.
Ров няма да има по скоро може да се е разбил на по-малки парчета.
Следи къде има активност от хора в района, които не са от там.Ров едва ли ще има особено с тези размери.
Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
На 8 март времето беше спокойно без никакви гръмотевици.Ако се бе разчупил на парчета преди удара в земята нямаше да има такъв гръм и разтрисане на земята.По пътищата не забелязах движение на автомобили или хора,нямаше никакви следи.По думите на хората в близките села са чули гърмеж а тези които са видели казват че е станало светло като ден.0885719173-Красимир
Коментар
-
Малко невъзможно ми се струва, да падне метеорит и да няма поражения, поне по прозорците на къщите в селото.Още повече да знаете къде е паднал в диаметър един километър и да не сте намерили следи.
Не казвам че е невъзможно, но май по скоро не е.MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
(А1+)
О877ООО98О
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеМалко невъзможно ми се струва, да падне метеорит и да няма поражения, поне по прозорците на къщите в селото.Още повече да знаете къде е паднал в диаметър един километър и да не сте намерили следи.
Не казвам че е невъзможно, но май по скоро не е.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от ТониМонтеро Преглед на мнениеМалко невъзможно ми се струва, да падне метеорит и да няма поражения, поне по прозорците на къщите в селото.Още повече да знаете къде е паднал в диаметър един километър и да не сте намерили следи.
Не казвам че е невъзможно, но май по скоро не е.0885719173-Красимир
Коментар
-
Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнениеЗа сега това е информацията,терена е труден за откриване на следи.А и никой не проявил интерес за търсене.Говори се само между местните хора за случилото се.
1.Институт по астрономия с Национална астрономическа обсерватория
2.Институт за космически изследвания и технологии
Ако наистина е паднало нещо, тея кво гледат?Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар