Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най-тясното жилище
Свий
X
-
От: Най-тясното жилище
ЯкоЧудя се само защо не го направиха по-дълго и на 4-5 етажа ?!!
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
-
Интересно.
Намерил си е ниша за живеене.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Много як проект е това. За сам човек е супер функционално и практично ... с още 2-3 етажа даже и за двама. Документално мисля че е в пъти по лесно защото се води подвижна конструкция ако не се лъжа.
За 50-те инача плазма няма да му стигнат 5 см да я вкара напрекибуквално едната ти стена ще е телевизор.
Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
Първоначално публикуван от duvi Преглед на мнение...За сам човек е супер функционално и практично...Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеТоя не го мисля в деня в който жена му ще му ревне за плазма над 50 инча
(Нея пък не я мисля в деня в който той и ревне да си сложи силикон).
Иначе, подозирам, че жителите на двата блока са много доволни от случката. Особено тези до нишата, от ниските етажи.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеВсе си мисля че ако бяхме устроени да живеем в тунели - оня горе щеше да ни е направил къртици а не хора.
Коментар
-
Поне мен не ме гони клаустрофобия от тесни места,супер е!Колко готино и по-евтино ако човек примерно има такова в София,Варна,Бургас,Пловдив.А бе и аз не знам,да ли е рентабилно или не?
Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеТова си е така наречената инсталация. Авторът и, някакъв моден архитект, ще живее в нея мисля два месеца.
Освен за рекламна цел, според мен, не става за друго. Яка клаустрофобия на 1,2м ширина...HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар