Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Трябва да се види - Човека може да се движи;)
Свий
X
-
От: Трябва да се види - Човека може да се движи
Ямакаши - новите самурайако някой го е пропуснал http://www.imdb.com/title/tt0267129/
Има доста последователи на тоя типично уличен спорт. Много кефят, ама не ми е времето
, в някой друг живот
.
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Ако му сложат маска и един костюм, може да мине за супер герой !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЕто с този няма да играя на гоненицаНаистина не е запознат със земното притегляне
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТоя няма да те гони а ша та прескача ........
Вече е сигурно, че и на пикник няма да ходя с него, влиза в колата без да отваря вратата, събличане и обличане - без конкуренция, а пък как си ляга в кревата...The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Тия дни съм принудителна отпуска , че разтегнах нещо по десния крак , та се сетих пак за тоя образ каде не може да си стои на гъза. Аз не съм скачал като него - обикновен шофьор съм , па се разтегнах а тоя не се ли разтега . Или си е разтегнат по рождение . Трябва да го кръстим гумения човек.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеТия дни съм принудителна отпуска , че разтегнах нещо по десния крак , та се сетих пак за тоя образ каде не може да си стои на гъза. Аз не съм скачал като него - обикновен шофьор съм , па се разтегнах а тоя не се ли разтега . Или си е разтегнат по рождение . Трябва да го кръстим гумения човек..
ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
LZ1YBB
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар