Пламене, джиповете стават за асвалт (в някаква степен) и никой не го е отрекал! Но според мен те НЕ стават за болиди и дриф машини. За тази дейности си има др автомобили, които пък не стават за джипове. Това е простата логика. В клипчето се вижда как един джип се прави на дрифт автомобил. Е това не е много нормално.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Е па ако това не е паркет...
Свий
X
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеАхтунг?
6000 мнения рейтинг 8
Ейййииц.
Коментар
-
Ами не знам при теб как е решено, ама аз отгоре над прозореца в който виждам съобщенията виждам едни иконки. И едната е като везни. Като кликна на нея мога да гласувам да се вдигне или да се свали репутацията на човека написал съобщението като се обоснова отдолу защо така мисля.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Честно казано не знам... Може би ако се наложи да се гласува за нещо важно тези с повече точки по-ще им се чуе мнението...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от disem Преглед на мнениеМамка му! И аз обичам да влизам така в завоите! Просто е по-силно от мен
Аз до сега за прецакан заден мост на Шевролетовски пикап не съм чувал никога. (Е, случва им се и на тях, но са пословично здрави)...Сега очаквам да се появи Митко е да обясни как при него пристигат по два на седмица и как аз нищо не разбирамВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар