Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Е па ако това не е паркет...
Свий
X
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеНикога не съм го правил това защото не съм имал кола със задно.
Дали е трудно.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеПаркет е това между волана и седалката а не колата...Че и с куха хралупа
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнениеС една дума се опитвате да кажете, че задкормилното устроиство е пълно дърво!!!
Клипчето го пуснах само, защото ми стана смешно, че някои хора не четат "инструкциите за експоатация"о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Някои стават даже много добре...Фронерката обаче не е точно от тях.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Според мен тоя дрифт натоварва трансмисията по-малко от една средно тежка разходка.
И стига вече с това че джиповете не са за асвалт щото почнахме да ставаме смешни. Събрали сме се тука 1000 човека да си хвалим калните джипки и да отричаме всичко различно. Не е добре така.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар