Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е па ако това не е паркет...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Е па ако това не е паркет...

Е па ако това не е паркетник здраве му кажи
    http://www.vbox7.com/play:79e7a1c4
    Последно редактирано от cveti; 10-05-08, 21:52.
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Боже, колко мъка има по този свят...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ей ся разбрах Божо как си е строшил диференцияла...Ааа и мАтора също...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Не е паркетник. Кво да направя. Здраве ли трябва да кажа.

Коментар

Паркет е това между волана и седалката а не колата...
          VPetrov.photography

Коментар

Никога не съм го правил това защото не съм имал кола със задно.
            Дали е трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
              Никога не съм го правил това защото не съм имал кола със задно.
              Дали е трудно.
              Мое само да съжаляваш, аз колкото повече удъртявам, толкова по-голяма неприязън изпитвам към колите с предно... Преди карах к`вот докопам, ама вече не.
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Паркет е това между волана и седалката а не колата...
                Няма да се съглася, паркета е обработено висококачествено дърво, а това е чвор Че и с куха хралупа

Коментар

С една дума се опитвате да кажете, че задкормилното устроиство е пълно дърво!!!
                  Vitara 1.6 8V; +/-80hps; Kobra NT-235/75 R15; FJ 48"

Коментар

Първоначално публикуван от kirilpetrov Преглед на мнение
                    С една дума се опитвате да кажете, че задкормилното устроиство е пълно дърво!!!
                    Тихо бе! Ще обидите човека
                    Клипчето го пуснах само, защото ми стана смешно, че някои хора не четат "инструкциите за експоатация"
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

И какво пише в инструкцията. Че не трябва да се въртят гуми ли.

Коментар

На х`асфалт

Коментар

Пише че джиповете не стават са болиди или за дрифт машинки
                          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Някои стават даже много добре...Фронерката обаче не е точно от тях.

Коментар

Според мен тоя дрифт натоварва трансмисията по-малко от една средно тежка разходка.
                              И стига вече с това че джиповете не са за асвалт щото почнахме да ставаме смешни. Събрали сме се тука 1000 човека да си хвалим калните джипки и да отричаме всичко различно. Не е добре така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X