Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ха познайте кой е с предимство?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ми в Ирак цивилни Хамъри няма.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
      Ми в Ирак цивилни Хамъри няма.
      що пък да няма ???
      LZ1PER

Коментар

защото много бързо се развалят
        Ти виждал ли си цивилен Хамър в Ирак.

Коментар

Махнете цивилните, ама ми дожаля за тоя как жално му виеше на умряло двигателя...горкия, като тролей от старите...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Горките. Всички са така.

Коментар

Ахам, ама Къминса 5.9 дето го слагат на РАМ-овете и руснаците на Тигъра няма нищо общо - доста яко се набира
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Баси! Аз това не го мога... и с джипа да се напъвам пак няма да успея...
                Ама каква тетка излезе отвътре, очаквах някоя гламурна блондинка

Коментар

Абе ние ... Ние сме никои. Това сигурно не го може и пернишки голфаджия. Направо никой не го може.

Коментар

Преди две години бях за две седмици при мои приятели в Малта,там са с ляво движение.Честно казано,не само,че не се пробвах да карам кола,ами и като ги гледах ми се завиваше свят.Много време трябва на мозъка,да се превключи.
                    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
                    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
                    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
                    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Тетка с пасат. Влиза в двор с десен завой 90 градуса, без скорост. Обаче успява да се покатери по десния кол на вратата и да захлупи Пасата уставно по гръб. После отвътре вадят шлифер, бохча и женския хипопотам. А ние до самия край си мислехме че кара булонка ...

Коментар

Това ли гледате.
                        http://www.liveleak.com/view?i=784973c15e

Коментар

Това ...

Коментар

Това с Хамъра много ми хареса.Колко коли побутна и никой не спря да се дърви!
                            Представете си да беше станало в Перник! Нищо че сигурно има картечница отзад. Да одраска бронята на Голфа!!! Още утре си заминава за САЩ в чувал със згънато на триъгълник знаме под мишница .
                            Но в Ирак сигурно не глобяват за външен вид.
                            Ей го доказателството.
                            Прикачени файлове
                            Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Ако това беше снимано от руски БТР/БМП още на следващия ден щеше да е топ тема по всички CNN-и и тем подобни. Окупантите навсякъде са окупанти, и се държат по еднакъв начин.

Коментар

Абе маи нямат много време за руските БТРи. Те си имат тяхни си проблеми. Големи проблеми. Например че Иракската армия бие бандити а американската не се намесва. Голям проблем.
                                http://www.liveleak.com/view?i=5b54d334fb
                                Следва военен съд. За Американците де.

Първоначално публикуван от Макавеев (mac) Преглед на мнение
                                Това с Хамъра много ми хареса.Колко коли побутна и никой не спря да се дърви!
                                Карат бързо и се бутат щото иначе става така.
                                Последно редактирано от cveti; 10-05-08, 19:33.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X