Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Руски траял или колко са корави видео операторите им

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Руски траял или колко са корави видео операторите им

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Да бе, няма да остане година от курбани.
    Нищо лошо,за Руснаците това си е повод за напиване
    NISSAN PATROL 3.3TD
    KAWASAKI Z 750

Коментар

Сега разбирам защо пет руснака с една пушка победиха добре въоражените германци.
      [img]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/img]

Коментар

То, при Руснаците няма нещо което да ме учуди-страна и хора с неограничени способности и възможности,а в случая и МНОГО КЪСМЕТ

Коментар

Тези двамата са големи късметлий !
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Така хубаво се тръсна върху втория, че и го влачи около 2 метра или той хвърли камерата и се хвана за раздатката. Ако е действително... това е огромен късмет.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Този стана, отърси се и продължи. Като във вица. Само дето не каза е@ати и ку@венските номера .
              ВСИЧКО Е НА НЕРВНА ПОЧВА
              LZ1YBB

Коментар

Първоначално публикуван от Pretor Преглед на мнение
                Този стана, отърси се и продължи. Като във вица. Само дето не каза е@ати и ку@венските номера .
                Нямаме сведения какво е казал, снимано е отдалече. Иначе, руският език също е богат.

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                  Така хубаво се тръсна върху втория, че и го влачи около 2 метра или той хвърли камерата и се хвана за раздатката. Ако е действително... това е огромен късмет.
                  Ами май не хвърли камерата, професионализмът е надделял в него и е получил нестандартни кадри в близък план от офроуд състезанието, може и да са го наградили за нестандартният репортаж който е излъчил.
                  " Участник номер ХХ приближава, колко добре подготвена машина, раздатката е добре, но се забелязват тампони на заден десен ресьор за смяна, задният ляв амортисьор е изуснал, дано продължи без аварий !"
                  Или нещо такова ще да е бил коментарът !
                  Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 04-02-10, 13:45.
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Сага само някой да ми каже, че карам без разсъдено в наши шампионат! Веднага му показвам клипа
                    Ти си карай както си знаеш, а аз, ако Ви снимам ще бъде някъде откъм кетъринга с варио/телеобектив.
                    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Това видео ми напомня за една случка с мой приятел.Карам си вика аз леко и изведнъж ми изкача един дядо с колело от един завой набивам спирачки и бам дядото тупна от колелото добре че колата вече почти спираше.Аз ти казвам уплашен името си не мога да кажа.А той стана отърси се и ми вика ей момче да знаеш ако продължаваш да караш така ще се добиеш някаде после се качи на колелото и да го няма.

Коментар

Явно всички ,които снимат екстремни спортове понякога изпадат в опасни ситуации,но тези определено са късметлии.
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Късметлия е че джипа е висок и пада м/у колелата а не под тях явно не е имал време да се изправи и да го тресне я кардан я раздатка или някой мост.Ако беше не подготвен нисък джип тоя щеше да е на кебапчета.А при такова падане на джипа просто не можеш да спреш по-бързо от това. И човека тръгна след като оператора излезе поне мене така ми се струва
                          0887284106-Митко
                          http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                          http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Аз пък се питам какъв ли е организаторът, допуснал тези двамата да застанат там.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Аз пък се питам какъв ли е организаторът, допуснал тези двамата да застанат там.
                              Такъв като техКоментарите на зрителите кефат много аааааа....блядь
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Този дори и спирачката не натисна.Руснаците явно са се пропили много.Тия хора не са на себе си.
                                Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X