Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Удар с крак

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Удар с крак

До: Удар с крак

Тоя направо си счупи кракът.
    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Кик боксьор с остеопороза ама верно как се случи тая работа

Коментар

Трябва да си много тъп за да отидеш на турнир по кик-бокс и да почваш с лоу кик точно с остеопорозния крак.И аз го правя на чуждо тяло ама май не е.Из коментарите в ютуба не хванах нищо смислено за клипа.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
          Трябва да си много тъп за да отидеш на турнир по кик-бокс и да почваш с лоу кик точно с остеопорозния крак.И аз го правя на чуждо тяло ама май не е.Из коментарите в ютуба не хванах нищо смислено за клипа.
          Аз преди време гледам подобен случай само че се получи счупване на ръката.Щангиста вдигна щангата и в момента в който си изпъна ръката тя се счупи.После имаше обяснение на някъкъв лекар,че се получило прекалено голямо съотношение между мускулите и костната система коя не се е развила същевременно.

Коментар

Лоу кика си е силен удар, още повече, че и негъра сериозно блокира. Но пък пострадалия все пак не беше някаква хърба... Недоумявам как може точно така пък да се случи!
            ДНЕВНИКЪТ НА СТАС
            СВЕТЪТ НА МАИТЕ. ГВАТЕМАЛА, БЕЛИЗ И ХОНДУРАС

Коментар

Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнение
              Аз преди време гледам подобен случай само че се получи счупване на ръката.Щангиста вдигна щангата и в момента в който си изпъна ръката тя се счупи.После имаше обяснение на някъкъв лекар,че се получило прекалено голямо съотношение между мускулите и костната система коя не се е развила същевременно.
              Има нещо такова.Да вдигнеш определени килограми до известна степен е на нервна основа, но после идва предела на мускула, ставите и сухожилията.
              Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнение
              Лоу кика си е силен удар, още повече, че и негъра сериозно блокира. Но пък пострадалия все пак не беше някаква хърба... Недоумявам как може точно така пък да се случи!
              Лоу кика се поема със средат между коляното и петата, и съответно нанася.Той удари ама негъра добре блокира и са случи счупването.Пък за човек с изкуствен крак добре се прави, че го боли...
              Последно редактирано от Redo; 31-01-10, 00:55.

Коментар

Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение
                ...Пък за човек с изкуствен крак добре се прави, че го боли...
                Всъщност е реално.В една от квалификациите за К-1 се е случило това.Лошо засрещане...Подобно счупване съм виждал и в двубой от ММА.В клетка...
                П.П. С тренировки костите няма да станат по-здрави.Само мускулната маса около тях.
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Всъщност е реално.В една от квалификациите за К-1 се е случило това.Лошо засрещане...Подобно счупване съм виждал и в двубой от ММА.В клетка...
                  П.П. С тренировки костите няма да станат по-здрави.Само мускулната маса около тях.
                  Ирония, бе, човек.
                  Костите с ядене, мускула също + трениране.

Коментар

Хмм интересно с ядене да се заякчат костите, ядене на какво?
                    Най-логично обяснение ми се струва посрещане в старо счупване и мястото не издържа. Има доста клипчета на счупени пищяли между другото из нета и все в различни спортове.

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                      Хмм интересно с ядене да се заякчат костите, ядене на какво?
                      Най-логично обяснение ми се струва посрещане в старо счупване и мястото не издържа. Има доста клипчета на счупени пищяли между другото из нета и все в различни спортове.
                      Храни богати на Ca. - Малко за четене с най-добри чувства.

Коментар

Хехе, добре само че така като го гледам този енякъде 30-35 годишен, да е болен от остеопороза? Съмнявам се! За мъжете се смята че са в най-добро физическо здраве между 25 и 40 години, не че преди и след това не стават, но съдържанието на органичната част до 20 годишна възраст е висока, костите продължават да растът, те са по-трудно чупливи, с възможност за усукване. Докато при мъжете над 40 органичната част намалява и започва да се натрупва повече неорганична част, костите са по здрави, но по-лесно се чупят. Прекомерното приемане на калций няма да помогне на костите да станат по-здрави, по-скоро систематичните тренировки принуждават организма да концентрира повече костно вещество на определени места(предната част на пищяла например).
                        Както и да е, има диета която цели повишаване на калцият при намаляването му в организма, но съотношението на свързан калций в костите и този в кръвтта се регулира изключително презицно, и непотребният такъв се изхвърля от организма. Всъщност по-важният е именно калцият в кръвтта, и извънклетъчният калций, при хипокалцемия се извлича този от костите(от което те наистина стават по-слаби), за да се осигури калций за жизнено важните функций на организма.
                        Хубаво е че ползваш уйки, но чети докрай
                        И тетака

Коментар

Добре де, счупил го - счупил!
                          Ама как така като стъпи на него се огъна и костите не пробиха тъканта, че даже се върна в изправено положение- намирисва ми на монтаж
                          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                          0894328706

Коментар

Е не е задължително да стърчът кости и да се лее кръв, но се вижда как се обръща на другата страна като пада на земята.

Коментар

Гадно. Мой приятел си счупи раменната кост при канадска борба. Не е задължително да е с остеопороза,кост може да се счупи и при мощна мускулна контракция.
                              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X