Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Удар с крак
Свий
X
-
До: Удар с крак
Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнениеТрябва да си много тъп за да отидеш на турнир по кик-бокс и да почваш с лоу кик точно с остеопорозния крак.И аз го правя на чуждо тяло ама май не е.Из коментарите в ютуба не хванах нищо смислено за клипа.
Коментар
-
Лоу кика си е силен удар, още повече, че и негъра сериозно блокира. Но пък пострадалия все пак не беше някаква хърба... Недоумявам как може точно така пък да се случи!
Коментар
-
Първоначално публикуван от NIK_ Преглед на мнениеАз преди време гледам подобен случай само че се получи счупване на ръката.Щангиста вдигна щангата и в момента в който си изпъна ръката тя се счупи.После имаше обяснение на някъкъв лекар,че се получило прекалено голямо съотношение между мускулите и костната система коя не се е развила същевременно.
Първоначално публикуван от Stas Преглед на мнениеЛоу кика си е силен удар, още повече, че и негъра сериозно блокира. Но пък пострадалия все пак не беше някаква хърба... Недоумявам как може точно така пък да се случи!Последно редактирано от Redo; 31-01-10, 00:55.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Redo Преглед на мнение...Пък за човек с изкуствен крак добре се прави, че го боли...Подобно счупване съм виждал и в двубой от ММА.В клетка...
П.П. С тренировки костите няма да станат по-здрави.Само мускулната маса около тях.0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеВсъщност е реално.В една от квалификациите за К-1 се е случило това.Лошо засрещане...Подобно счупване съм виждал и в двубой от ММА.В клетка...
П.П. С тренировки костите няма да станат по-здрави.Само мускулната маса около тях.
Костите с ядене, мускула също + трениране.
Коментар
-
Хмм интересно с ядене да се заякчат костите, ядене на какво?
Най-логично обяснение ми се струва посрещане в старо счупване и мястото не издържа. Има доста клипчета на счупени пищяли между другото из нета и все в различни спортове.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнениеХмм интересно с ядене да се заякчат костите, ядене на какво?
Най-логично обяснение ми се струва посрещане в старо счупване и мястото не издържа. Има доста клипчета на счупени пищяли между другото из нета и все в различни спортове.
Коментар
-
Хехе, добре само че така като го гледам този енякъде 30-35 годишен, да е болен от остеопороза? Съмнявам се! За мъжете се смята че са в най-добро физическо здраве между 25 и 40 години, не че преди и след това не стават, но съдържанието на органичната част до 20 годишна възраст е висока, костите продължават да растът, те са по-трудно чупливи, с възможност за усукване. Докато при мъжете над 40 органичната част намалява и започва да се натрупва повече неорганична част, костите са по здрави, но по-лесно се чупят. Прекомерното приемане на калций няма да помогне на костите да станат по-здрави, по-скоро систематичните тренировки принуждават организма да концентрира повече костно вещество на определени места(предната част на пищяла например).
Както и да е, има диета която цели повишаване на калцият при намаляването му в организма, но съотношението на свързан калций в костите и този в кръвтта се регулира изключително презицно, и непотребният такъв се изхвърля от организма. Всъщност по-важният е именно калцият в кръвтта, и извънклетъчният калций, при хипокалцемия се извлича този от костите(от което те наистина стават по-слаби), за да се осигури калций за жизнено важните функций на организма.
Хубаво е че ползваш уйки, но чети докрай
И тетака
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар